אטרקציה מכירת / החלפת כרטיסים עירית בני ברק תשפ"ה

מעוניינים להחליף (לא למכור) 4 כרטיסים למופע רבע לשפע ביום רביעי כ"ו אב בשעה 5 עם כרטיסים לשעה 9 בערב
053-3145066

אני אשמח אם יש למשהי 3 כרטיסים למופע רבע לשפע
של יום ראשון ל' אב קודים 508 509 510
שיתייגו אותי ואני אשלח הודעה פרטית

נערך לאחרונה ב:
יש לי למכירה כרטיס אחד להופעה של טלי אברהמי ליום ראשון כג אב בשעה 17:00

למי שיש שתי כניסות לחרבגי ביום רביעי הבא השמח שתיצור איתי קשר 0556729577

מחפשת כרטיס אחד לנחשונים נשים מחר בערב

מעונינים לקנות 6-7 כרטיסים לתנכי יום חמישי כ' אב קוד 742
נשמח שתתקשרו אלינו 0527122970
תודה רבה!

למכירה 2 כרטיסים לסיור בעוטף עזה מחר יום שלישי בשעה 10:30 בבוקר
05341-61337

נערך לאחרונה ב:
מחפשת כרטיס נסיעה בלבד לנחשונים נשים מחר בערב

יש לי למכור כרטיס אחד ליום ראשון כג אב בשעה 5
מעוניינת?
אנשים רשמו כאן שאפשר להתקשר לעיריה והם מבטלים.
מישהו יכול לציין לאיזה מספר טלפון בעיריה התקשרו ?

למכירה כרטיס אחד לסיור בעוטף עזה
למחר יום שלישי בשעה 10:30

למכירה 2 כרטיסים לדורית ארליך יום רביעי בערב.
ליצור קשר טלפוני
אפס חמש אפס, ארבע אחת אחת, תשעים תשעים ושתיים

למכירה 6 כרטיסים לפארק אקשן לנד במודיעין עילית ביום חמישי כ' באב שעות פעילות מ13:00 עד 17:30 מחיר לכרטיס 40 ש"ח. ניתן לפנות למס' 0527622110

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה