אטרקציה מכירת / החלפת כרטיסים עירית בני ברק תשפ"ה

מישהו היה בסיור בעוטף עזה? איך היה? המדריך ממש לא מוכר.

אני מנסה לבטל את הכרטיסים למג'יק בטלפון 6170342 ואין מענה
מתי להתקשר?
עד מתי אפשר לבטל?

מעונינת למכור 2 כרטיסים לאנטבקה היום בשעה 8:30 בערב
ניתן להתקשר 0548539060

איך הולך מכירת הכרטיסים למישהו אחר, צריך להגיע עם הכרטיס תושבים של המוכר?

וכן, האם שעת הכניסה לתנכי שמופיע בקטלוג, זה שעה מחייבת או שאפשר להגיע מוקדם יותר, אפילו לשעות הבוקר, כשהכרטיס לצהרים?
תודה מראש
מישהו יודע?

אני מעוניינת למכור כרטיסי לאנדי פארק יום ראשון משעה 14:00
05556780389

למכירה 7 כרטיסי כניסה אנדי פארק יום ראשון 17/8 כג' אב, בוקר.

מעוניינת למכור 3 כרטיסים לאקווה כיף לבנות, ביום ראשון 17.8 בשעה 16:15
(ללא כרטיסי נסיעה)
ניתן לפנות לcagrsmn בגימייל

אני יודעת שזה לא השרשור אבל חשוב לי לדעת,
המופעים שמתאימים לילדים שזה 7 שח כרטיס ההורה גם צריך לשלם?
ופעוטה בת שנה וחצי?

תודה מראש!

מחפשת כרטיסים לרבע לשפע
בל' אב או ר''ח אלול. (לא משנה השעה)
דחחוף וחשוב לנו מאוד.
תודה רבה!!!!!!

מקפיצה שוב
מעוניינת לרכוש 4 כרטיסים למופע רבע לשפע בל׳ אב בשעה 21:00 (קוד 510)
או לחילופין לרכוש 7 כרטיסים למופע בכל זמן שהוא ואז אמכור את שלושת הכרטיסים שיש לי
054-8479813
מה קורה? מצאת בסוף כרטיסים? מוכרת את ה3???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה