מתי להתקשר?? אין שם מענה03-6170342
בין 11:00-14:00, לנסות כמה פעמים, בסוף הם עוניםמתי להתקשר?? אין שם מענה
מישהו יודע?איך הולך מכירת הכרטיסים למישהו אחר, צריך להגיע עם הכרטיס תושבים של המוכר?
וכן, האם שעת הכניסה לתנכי שמופיע בקטלוג, זה שעה מחייבת או שאפשר להגיע מוקדם יותר, אפילו לשעות הבוקר, כשהכרטיס לצהרים?
תודה מראש
לא חייבים את הכרטיס מספיק לתת מספר זהותמישהו יודע?
יש לי, עדיין רלוונטי? שחיה לילית כג' אבנשמח לקנות 4 כרטיסים לנחשונים במים לבנים - שחיה לילית
קשה לי מאוד להאמיןהאם יש סיכוי שהם מבטלים לאחור?
מופע שלא הלכנו?
אני אשמח ל1 רלוונטי?0556613838למכירה 2 כרטיסים מתחם שבתא טבא קוד 916 -בנים
יום ה כ' אב
מה קורה? מצאת בסוף כרטיסים? מוכרת את ה3???מקפיצה שוב
מעוניינת לרכוש 4 כרטיסים למופע רבע לשפע בל׳ אב בשעה 21:00 (קוד 510)
או לחילופין לרכוש 7 כרטיסים למופע בכל זמן שהוא ואז אמכור את שלושת הכרטיסים שיש לי
054-8479813
אבל איך קונים כרטיסים?אם לא הלכת..... הוסיפו אירוע נוסף
הודיעו בסיום האירוע שביום ג בשעה 20:30
רמת אלחנן
כולל נסיעה?אני מעוניינת למכור כרטיסי לאנדי פארק יום ראשון משעה 14:00
05556780389
אם את מוכרת, אני תפסתי.....יש לי 2 כרטיסים לרבע לשפע ביום רביעי הבא ב9 בערב
אני רוצה להחליף לל' אב ב5 או ב9
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים