אטרקציה מכירת / החלפת כרטיסים עירית בני ברק תשפ"ה

יש למשהו למכור להיום כרטיס לרבע לשפע בשעה9?

לגדלתי עלי כ"ו אב בשעה 9 בערב 4 כרטיסים
לרבע לשפע ל' אלול לשעה 17:00 בערב 5 כרטיסים
וזמן אמת יום שלישי ב ' אלול שעה 8:30 בערב 4 כרטיסים
גדלתי עלי נמכר אין מה לפנות לגביו
ורבע לשפע רק בשישים

מכירה 2 כרטיסים כתר בוער באש יום חמישי בשעה 12:00
ליצירת קשר במייל sari.telzer שטרודל גימייל...
או בטלפון אפס חמש שתיים שבע שש שלוש שבע שלוש שש אחד

שלום וברכה
אני צריכה כרטיסים למחר למאחורי הדבש
3 כרטיסים אשמח לדעת למי יש???
ml7192679@

למכירה מהרגע להרגע....
3 כרטיסי כניסה לפעילות גלגלים ונשמרים
באולמי מפעל הפיס, היום בשעה 14:00

להחלפה יש לי 2 כרטיסים ל 'ושבו בנים' יום חמישי לשעה תשע בערב,
ואני רוצה להחליף את שניהם לשעה חמש בצהריים,
כל המעוניין נא להתקשר 0548540315,

מעונינים להחליף 3 כרטיסים של טלי אברהמי ביום רביעי בשעה 21:00 לכרטיסים היום בשעה 21:00.
לפרטים 0527671050
יש לכם במקרה כרטיס להיום למכירה?

מחפשת לקנות כרטיס אחד למופע של טלי אברהמי היום בשעה 9.00 בערב

נמכר

נערך לאחרונה ב:
יש ברשותי 2 כרטיסים למופע רבע לשפע ביום ראשון בשעה 5 ומעוניינת להחליף לשעה 9 בערב
תודה רבה!
0533168318

יש לי 3 כרטיסים לגדלתי עלי בשעה 5 מוכר ב100 ש"ח
0533105311

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה