נכתב ע"י פרפר;1351111:35 ש"ח זה מחיר כזה נדיר? "היום בזול" מכירים? הרוכל שמסתובב עם רכב נעליים... מוכר נעליים ב-40 ש"ח. יש לי נסיון מעולה איתו עם נעלי שבת בנים.
עכשיו סוף עונה בחנויות - קניתי לילדים סנדלים לעונה הבאה 30-60 ש"ח באיכות מעולה.
נעלי שבת בנות - שוק רמלה לוד - 20 ש"ח, אני קונה בכמה צבעים...
מה הרעיון לקנות נעליים "על הנייר"? להזמין, לנחש מידות, ללכת לקחת, להתאכזב, להחליף...
נכתב ע"י פרפר;1351111:מה הרעיון לקנות נעליים "על הנייר"? להזמין, לנחש מידות, ללכת לקחת, להתאכזב, להחליף...
נכתב ע"י מירי456;1351275:בדיוק כמו להזמין מ"נקסט"
אבל נקסט זה מותג...![]()
נכתב ע"י poto12;1348536:אגב כשקונים בחנות יוקרתית לא בטוח שהנעל תחזיק מעמד וגם לא בטוח שהיא נוחה..
קניתי לבת שלי נעל ב150 ש"ח בחנות שנקראת טובה והיא היתה בוכה כשהיא לבשה אותם.. זה ממש כאב לה... שימו לב לא לקנות עם סוליות מפלסטיק /קשיחות זה אמנם יותר חזק והגומי לעומתו מתבלה ונשחק
אבל הגומי רך ולכן נח יותר!
רק ביום ראשון?נכתב ע"י חנון;1372590:יום ראשון הבא
כן, בין 10:00-20:00 אולם בית ישראל עזרת תורה 18נכתב ע"י לו יצוייר;1372593:רק ביום ראשון?
יש לך פרטים נוספים לגבי שעות ומיקום?
כי אני לא מקבלת בכלל מקומונים ולא יכולה לבדוק.
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים