ניק 145713
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
שמעתי על הרבה שהלכו למרן הרה"צ ר' שמעון גלאי ומרן המשגיח הגר"ד סגל שליט"א, קיבלו ברכה ונושעו. אני אישית מכיר כמה שהלכו אליהם ונושעו.
ווואוווו מטורףףףףאני למדתי עם 3 חברות במשך 40 יום שמירת הלשון בחברותא.
כל אחת הקדישה את זה למישהו אחר.
ביום ה- 28 התארס הבחור הראשון שהוקדש עבורו- בחור בן 28.
נגמרו ה- 40 יום והיינו באמצע הספר המשכנו לעוד 40 יום.
וביום ה- 11 אני התארסתי.
והיום אנחנו ביום ה- 21 מתוך הסבב השני של ה- 40 יום.
ואתמול אח של השלישית התארס.
תכלס כולנו נושענו .. תוך 61 יום.
אשמח להעביר לך שמות הפרטיווואוווו מטורףףףף
אחרי שהתארסתי הקדשתי את הלימוד לעוד חברה שנשארה אחרונה בקבוצה שלנו..
והיא התארסה היום!!!!
אם תרצו תרשמו שם לתפילה ובשמחה אקדיש את הלימוד…
אשמח גם לדעת איך אפשר להעביר שםאשמח להעביר לך שמות הפרטי
יש לך אפשרות לשלוח לי שמות בפרטי??
כן ובגדול לאחר גיל 30 תוך שבועייםקבר הצדיק מיבנאל עבד למישהו ?
אוווווווכן ובגדול לאחר גיל 30 תוך שבועיים5
נראה לי - מבטיחים ביום פטירתו של הרב יצחק אביחצירא זיע"אשאם תתארסו עד שנה הבאה תחלקו ערק, אולי יש תוספות, אבל זה העיקרון...סגולת הערק
אני לא זוכרת בדיוק תנסו לבדוק בגוגל סגולת ערק של הרב אבוחצירה
מה המקור ?לקחת אבן מציון קודשו של האור החיים הקדוש בהר הזיתים, ולהבטיח לבוא להחזיר כשיבוא השידוך!!!
נראה לי - מבטיחים ביום פטירתו של הרב יצחק אביחצירא זיע"אשאם תתארסו עד שנה הבאה תחלקו ערק, אולי יש תוספות, אבל זה העיקרון...
www.prog.co.il
יש אפשרות גם להעביר שם?אשמח להעביר לך שמות הפרטי
יש לך אפשרות לשלוח לי הודעה בפרטי??
המקור הוא מהרב עובדיה יוסף( אמר למישהו לעשות)מה המקור ?
מכיר משהו שעה ונושע ?
לא שמעתי על בעולם
יש הרבה סגולות, אבל מישהו מכיר סגולה ש"בדוק ומנוסה" שהיא עובדת? שאין אחד שעשה אותה ולא נושע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים