דרוש מידע מכיר סגולה לשידוך שעבד תעלה פה

• הוסף לסימניות
שמעתי על הרבה שהלכו למרן הרה"צ ר' שמעון גלאי ומרן המשגיח הגר"ד סגל שליט"א, קיבלו ברכה ונושעו. אני אישית מכיר כמה שהלכו אליהם ונושעו.

• הוסף לסימניות
יש פה קברי צדיקים וסגולות בעיקר לזיווג ולזרע קודש

קבצים מצורפים

• קברי צדיקים ומקומות מסוגלים לישועה.pdf
    KB 177.5 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
יש הבטחה של הצדיק מיבניאל שמי שיקרא את הספר תהילים על הקבר שלו מילה במילה ויכוון בליבו לזיווג הגון... יראה ישועות באותה השנה.
יש גם סגולה מוכרת שעוזרת לכלל הישועות כולל זיווג הגון, לקרוא פרק יג׳ בתהילים יג׳ אנשים יג׳ פעמים מתאריך יג׳ בחודש במשך יג׳ ימים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התפללתי 3 ערבי ר״ח רצופים אצל הרב אבדימי מחיפה ובערב ר״ח שאחריהם התארסתי

• הוסף לסימניות
אני למדתי עם 3 חברות במשך 40 יום שמירת הלשון בחברותא.
כל אחת הקדישה את זה למישהו אחר.
ביום ה- 28 התארס הבחור הראשון שהוקדש עבורו- בחור בן 28.
נגמרו ה- 40 יום והיינו באמצע הספר המשכנו לעוד 40 יום.
וביום ה- 11 אני התארסתי.
והיום אנחנו ביום ה- 21 מתוך הסבב השני של ה- 40 יום.
ואתמול אח של השלישית התארס.
תכלס כולנו נושענו .. תוך 61 יום.
ווואוווו מטורףףףף
אחרי שהתארסתי הקדשתי את הלימוד לעוד חברה שנשארה אחרונה בקבוצה שלנו..
והיא התארסה היום!!!!

אם תרצו תרשמו שם לתפילה ובשמחה אקדיש את הלימוד…

• הוסף לסימניות
ווואוווו מטורףףףף
אחרי שהתארסתי הקדשתי את הלימוד לעוד חברה שנשארה אחרונה בקבוצה שלנו..
והיא התארסה היום!!!!

אם תרצו תרשמו שם לתפילה ובשמחה אקדיש את הלימוד…
אשמח להעביר לך שמות הפרטי
יש לך אפשרות לשלוח לי הודעה בפרטי??

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש סגולה שעובדת: שמספר אנשים {לא יודע כמה} יכוונו כל יום בברכת כהנים ב "ויחונך" אל פלוני בן פלונית, למשך ארבעים יום. בברכת "והיה טרם יקראו אני אענה"...

• הוסף לסימניות
סגולת הערק
אני לא זוכרת בדיוק תנסו לבדוק בגוגל סגולת ערק של הרב אבוחצירה
נראה לי - מבטיחים ביום פטירתו של הרב יצחק אביחצירא זיע"אשאם תתארסו עד שנה הבאה תחלקו ערק, אולי יש תוספות, אבל זה העיקרון...

• הוסף לסימניות
לקחת אבן מציון קודשו של האור החיים הקדוש בהר הזיתים, ולהבטיח לבוא להחזיר כשיבוא השידוך!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי - מבטיחים ביום פטירתו של הרב יצחק אביחצירא זיע"אשאם תתארסו עד שנה הבאה תחלקו ערק, אולי יש תוספות, אבל זה העיקרון...

בדוק ומנוסה, ישועות מעל הטבע! כדאי לעשות השנה בי"ד שבט

• הוסף לסימניות
הסגולה שרואים ניסים כל שנה!!!
מטמינים פתק עם בקשה בחנוכיה, והערק של ר יצחק אבוחצירא
עשינו שתינו כל אחד בבית שלו ובאותה שנה התחתנו. עשינו לזש"ק , למציאת עבודה.
וגם עשיתי את הסגולה של מתיא בן חרש ועברתי טסט ראשון - אחרי שהמורה אמר שאין סיכוי שאעבור.

• הוסף לסימניות
אז אני הולך לקלקל לכולם את החגיגה!
אין שום סגולה שעובדת לכולם!!
פשוט אין!!!
גם אם תצומו 10 שנים רצוף, ותגמרו אלף ספרי תהילים, ותלכו לכל הקברים בארץ ובעולם, ותעשו סעודות עניים כל יום, ותטמינו פתקים בכל מוצאי שבת, אין שום ערובה שתוושעו!!!
מי שאומר ככה שילך מהר להחליף דת, אצל הדתות האחרות יש כאלו הבלים…

לכל אחד בחיים יש מסלול מדויק שאותו הוא צריך לעבור, יש כאלו שהמסלול שלהם עובד דרך ההמתנה לישועה ויש כאלו שזה נשאר בגדר תקווה!
אם נגזר על מישהו שלא יהיה לו שידוך/ ילדים/ פרנסה/ עבודה/ בריאות/ שלום בית/ נחת מהילדים, אז גם אם הוא יהפך לצדיק כמו משה רבנו, זה לא יעזור לו כלום!!
הקב״ה מנהיג את העולם ואי אפשר לברוח ממנו בשום צורה!!

רק מה, לפעמים נגזר על בן אדם שאכן יקבל את מה שהוא מבקש, אך באופן זמני יש איזשהו מעכב בגלל מעשיו/ זכויותיו/ וכו׳, אז ניתן לבקש ולהתחנן לקב״ה שהמעכב ירד ושכבר יזכה לישועה.
במקרה כזה בראש ובראשונה (וכמובן גם באחרונה) הדרך הנכונה היא להתפלל, כן פשוט להתפלל לקב״ה ולבקש ממנו את מה שאנחנו רוצים, ואם לא נענים פעם אחת מבקשים עוד הפעם, ואם לא נענים בפעם השניה אז מבקשים שוב עוד פעם ושוב עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם בלי סוף!
כאן יש מקום מאוד מגודר שצריך להכיר בכח המוגבל שלו, וזה לעשות כל מיני סגולות שקיבלנו מרבותינו בדורום הקודמים, שהכירו את בוראם בצורה גבוהה ויש להם אחיזה בדברים האלו.
גם אז לדעת שזה רק ״סגולה״ וזה יכול לעבוד ויכול שלא, בדיוק כמו להיכנס להגרלת הלוטו.
גם כאן מותר לעשות רק דברים שכתוב בספרים הקדושים, ולא כל מיני דברים מומצאים שמגיעים מאנשים שהקשר בינם לבין התורה הוא מקרי בהחלט…

להגיד שיש סגולות שעובדות תמיד זה יותר מחשש אפיקורסות!!!
וזה המענה גם להודעה הבאה:
יש הרבה סגולות, אבל מישהו מכיר סגולה ש"בדוק ומנוסה" שהיא עובדת? שאין אחד שעשה אותה ולא נושע.

ומה שנמצא בדברי חז״ל שצדיקים יכולים לגזור בשמים, וכן שאפשר לבטל גזירות ע״י תשובה, זה רק אם הגזירה היא לא אבסולוטית ובלשון של חז״ל ״שהגזירה נחתמה בדיו ולא בדם״. אם הגזירה נחתמה בדם, אז גם אם יתאספו כל הצדיקים מאברהם אבינו ועד עכשיו, אין שום דרך לבטל את הגזירה, וכמו שהיה בחורבן בית המקדש וכמבואר באריכות במדרש איכה!!!

לדאבונו מרוב צרות אנחנו שוכחים לפעמים את עיקרי האמונה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה