דרוש מידע מכיר סגולה לשידוך שעבד תעלה פה

• הוסף לסימניות
אז אני הולך לקלקל לכולם את החגיגה!
אין שום סגולה שעובדת לכולם!!
פשוט אין!!!
גם אם תצומו 10 שנים רצוף, ותגמרו אלף ספרי תהילים, ותלכו לכל הקברים בארץ ובעולם, ותעשו סעודות עניים כל יום, ותטמינו פתקים בכל מוצאי שבת, אין שום ערובה שתוושעו!!!
מי שאומר ככה שילך מהר להחליף דת, אצל הדתות האחרות יש כאלו הבלים…

לכל אחד בחיים יש מסלול מדויק שאותו הוא צריך לעבור, יש כאלו שהמסלול שלהם עובד דרך ההמתנה לישועה ויש כאלו שזה נשאר בגדר תקווה!
אם נגזר על מישהו שלא יהיה לו שידוך/ ילדים/ פרנסה/ עבודה/ בריאות/ שלום בית/ נחת מהילדים, אז גם אם הוא יהפך לצדיק כמו משה רבנו, זה לא יעזור לו כלום!!
הקב״ה מנהיג את העולם ואי אפשר לברוח ממנו בשום צורה!!

רק מה, לפעמים נגזר על בן אדם שאכן יקבל את מה שהוא מבקש, אך באופן זמני יש איזשהו מעכב בגלל מעשיו/ זכויותיו/ וכו׳, אז ניתן לבקש ולהתחנן לקב״ה שהמעכב ירד ושכבר יזכה לישועה.
במקרה כזה בראש ובראשונה (וכמובן גם באחרונה) הדרך הנכונה היא להתפלל, כן פשוט להתפלל לקב״ה ולבקש ממנו את מה שאנחנו רוצים, ואם לא נענים פעם אחת מבקשים עוד הפעם, ואם לא נענים בפעם השניה אז מבקשים שוב עוד פעם ושוב עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם בלי סוף!
כאן יש מקום מאוד מגודר שצריך להכיר בכח המוגבל שלו, וזה לעשות כל מיני סגולות שקיבלנו מרבותינו בדורום הקודמים, שהכירו את בוראם בצורה גבוהה ויש להם אחיזה בדברים האלו.
גם אז לדעת שזה רק ״סגולה״ וזה יכול לעבוד ויכול שלא, בערך כמו להיכנס להגרלת הלוטו.
גם כאן מותר לעשות רק דברים שכתוב בספרים הקדושים ולא כל מיני דברים מומצאים שמגיעים מאנשים שהקשר בינן להבין התורה הוא מקרי בהחלט…

להגיד שיש סגולות שעובדות תמיד זה יותר מחשש אפיקורסות!!!
וזה המענה גם להודעה הבאה:

ומה שנמצא בדברי חז״ל שצדיקים יכולים לגזור בשמים, וכן שאפשר לבטל גזירות ע״י תשובה, זה רק אם הגזירה היא לא אבסולוטית ובלשון של חז״ל ״שהגזירה נחתמה בדיו ולא בדם״. אם הגזירה נחתמה בדם, אז גם אם יתאספו כל הצדיקים מאברהם אבינו ועד עכשיו, אין שום דרך לבטל את הגזירה וכמו שהיה בחורבן בית המקדש וכמבואר באריכות במדרש איכה!!!

לדאבונו מרוב צרות אנחנו שוכחים לפעמים את עיקרי האמונה!!!
אתה צודק

• הוסף לסימניות
בלת"ק
ללכת 3 פעמים בערב של ערב ראש חודש ברציפות לקבר של רבי אבדימי דמן חיפה (יש שם נוסח תפילה ותהילים שאומרים... כמו בזוועהיל)
אמא שלי הלכה בערב ר"ח חשון האחרון ותוך שבועיים אחותי התארסה ובפעם השנייה (ערב ר"ח כסלו) הם כבר נסעו שניהם כדי להודות...

• הוסף לסימניות
אין שום סגולה שעובדת לכולם!!
סגולות מבאות גם בספרים המוסמכים עלינו ביותר, כגון סגולה שלא ישכח שמו ליום הדין וכד'.
העיקר שיש מקור קדוש לסגולה.
ככלל, כל סגולה הכוללת תהילים, יש לה אפשרות שתעזור כיון שלקרוא תהילים זה מצוה.
ושכר המצוה יכול להכריע את הכף לזכות.
כמובן שזה לא משנה אם אמרו י"ב פעמים, פרק י"ג, ביום י"ד לחודש, בקבר הצל"ע הקדוש, או אם עשו את זה שני וחמישי ושני בקבר הרב פנהדרין אם באמת יודעים היכן הוא קבור.

• הוסף לסימניות
סגולות מבאות גם בספרים המוסמכים עלינו ביותר, כגון סגולה שלא ישכח שמו ליום הדין וכד'.
העיקר שיש מקור קדוש לסגולה.
ככלל, כל סגולה הכוללת תהילים, יש לה אפשרות שתעזור כיון שלקרוא תהילים זה מצוה.
ושכר המצוה יכול להכריע את הכף לזכות.
כמובן שזה לא משנה אם אמרו י"ב פעמים, פרק י"ג, ביום י"ד לחודש, בקבר הצל"ע הקדוש, או אם עשו את זה שני וחמישי ושני בקבר הרב פנהדרין אם באמת יודעים היכן הוא קבור.
רק שאלה, קראתם את כל ההודעה שלי לפני שהגבתם?

• הוסף לסימניות
יש סגולות ויש הבטחה
ההבטחה של הצדיק מיבניאל שמי שיבוא לציון שלו ויומר את כל ספר תהילים יעשה כל מה שיכול זה עדיין לא מבטיח שיקרה...

• הוסף לסימניות
ביטחון בה' שרק הוא יכול להושיע, "ולא על בר אלוקין סמיכנא".
לא לסמוך על אף אחד. שום סגולה. ביטחון ביטחון ותפילה ללא סוף.
וכבר אמרו חז"ל הרי 40 יום קודם שהולד נוצר אומרים בת פלוני לפלוני
אלא בקש ותמצא.

• הוסף לסימניות
אני קראתי 40 יום שיר השירים ואחרי שסיימתי 40 יום רצופים התחלתי שוב
בדיוק!! ב 40 יום השני {אחרי 80 יום רצופים של קריאת שיר השירים בלי לפספס..} היה הוורט שלי..
בעלי עשה שני חמישי שני אצל הרב מזוועהיל ובסיומם התארסנו

• הוסף לסימניות
יש לי סתם שאלה.
איך יודעים בדיוק איזו סגולה עבדה ואיזה לא?
אם לדוגמא גמרתי את ספר התהילים בקבר פלוני או אלמוני, ובאותה תקופה גם קראתי שיר השירים, ובאותה תקופה חבר שלי תרם עלי לקופת העיר/ השכונה, מי כאן עם רוח הקודש שיודע להצביע מה זירז את הישועה?
וזה עוד בלי לדבר על העניין שסוף כל סוף הרי בכל זאת התפללנו על זה בשמו״ע, אז אולי הקב״ה פשוט שמע לתפילותינו??

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה בסגולות רק בתפילה!
עשיתי את כל הסגולות שבעולם להתחתן מה לא.....כל מה שתעלו פה עשיתי!!
ואז החלטתי ללכת לכותל כן לעשות 40 יום אבל לא בשביל הסגולה ולהחתים שהייתי בכותל אלא להתפלל באמת ישבתי כל יום גמרתי את כל הספר תהילים אמרתי שיר השירים התפללתי בימים האלו מה שלא התפללתי בכל חיי
ביום ה40 הציעו את השידוך

ולמה אני לא מאמינה בסגולות כי עשיתי הכל , כמה שנים לפני עשיתי 40 יום בכותל הייתי מגיעה ומסמנת וי אומרת כמה פרקים ויוצאת ואני מכירה עוד כאלו שעשו 40 יום ולא קרה דבר, אכלתי 7 סעודות לפני יום כיפור וכל סגולה שאמרו לי עשיתי והשידוך לא הגיע
לכן רק בכח התפילה אפשר להזיז עיניינים יכול להיות שדרך הסגולה מתפללים יותר חזק יותר בחשק אבל רק התפילה היא תענה את הכל

• הוסף לסימניות
@חיים של תורה מסכימה לגמרי וכיף לקרוא תגובה כזאת מדויקת ונכונה.
אם היה אפשר לפתוח אשכול על מי שעשה המון סגולות וכלום לא עזר הייתי יכולה לכתוב גיליון שלם..

• הוסף לסימניות
אני מאמינה בסגולות שמקרבות לד' ולא סתם פעולות שעושים אותם כי ככה זה הסגולה
ומחכים שזה יעבוד
הסגולה שהביאה לי את הישועה -
שמשהו פגע בי ממש וגם עשה משהו לא חוקי נגדי ויכלתי לעשות מזה עסק ולהגיש נגדו תביעה
ובחרתי לשתוק בשביל השלום ותוך כמה ימים הציעו לי את בעלי וסגרנו שידוך תוך שבועיים
זה סגולה ידועה של הנעלבין ואינם עולבין אבל אני ראיתי במוחש איך זה עבד
ממליצה לחטוף הזדמנויות כאלה

• הוסף לסימניות
מסכימה גם.אין כמו כח התפילה הן באמירת תהילים והן לדבר לד' במילים שלך.עשיתי 40 יום לכותל הרבה פעמים לפעמים ראו ישועות(שידוך) מידי לפעמים לא.זה לא שלוחצים על כפתור ונענים.... אבל כל התפילות משפיעות

• הוסף לסימניות
לפעמים הסגולה הכי טובה זה פשוט קצת השתדלות טבעית "לא לכולם המן יורד קרוב לבית "
במקרה הזה .....יעוץ מקצועי (טיפול) עוזר מאודדדדדד

• הוסף לסימניות
אגב - לא גם תפילות עוזרות. אין תפילה ששוה ריקם אבל לפעמים יש גזרה ויש את רצון ה' שזה התפקיד לו פה בעולם וכשיגיע הרגע להוושע זה יקרה. ואם לא אז זה רצון ה' ולדעת לקבל את זה זה לא קל.
אבל גם אם זה רצון ה' ממשיכים להתפלל ולקוות ולעבוד על המידות ללא תנאי אם נקבל את הישועה או לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה