דרוש מידע מכנסיים איכותיים לבנים שלא נקרעים כל שני וחמישי, יש חיה כזאת ???

• הוסף לסימניות
כאמא לכמה בנים שגם הרגועים שבינהם קרעו כל מכנס בכל מחיר- נקסט קולקצית בית ספר. גם זול וגם חזק. שכחתי מה זה מכנסיים שנקרעים ומה זה להסתובב בחנויות לחפש.
אם אני זוכרת נכון אין שם מבחר של צבעים בקולקציה הנ"ל - רק כחול/שחור/אפור לא ?
רציתי צבעים קצת יותר מענינים...

• הוסף לסימניות
הייתי מציעה לך לשאול: ילדים שלא קורעים מכנסיים כל שני וחמישי, יש חיה כזאת? כי בד"כ המכנסיים מצידם בסדר, הן מבד עבה וגס, הילדים מדי מאתגרים אותם.
אהבתי את צורת ההסתכלות ....:)

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון אין שם מבחר של צבעים בקולקציה הנ"ל - רק כחול/שחור/אפור לא ?
רציתי צבעים קצת יותר מענינים...
נכון. המבחר מצומצם. לי זה הספיק כי ממילא הם לא לובשים צבעוני

• הוסף לסימניות
לגבי אלפרדו, אני קונה רק מהם, מכנסיים יפות וזולות, אבל אי אפשר להגיד שלא נקרע, מה שכן לוקח לזה זמן.
היה להם בעיה בגיזרה בקולקציה האחרונה, הם הביאו מכנסיים מידי צרות
הבנתי שהם תיקנו והביאו שוב סחורה חדשה.

• הוסף לסימניות
לגבי אלפרדו, אני קונה רק מהם, מכנסיים יפות וזולות, אבל אי אפשר להגיד שלא נקרע, מה שכן לוקח לזה זמן.
היה להם בעיה בגיזרה בקולקציה האחרונה, הם הביאו מכנסיים מידי צרות
הבנתי שהם תיקנו והביאו שוב סחורה חדשה.
באמת ? אז אולי אני אלך לבדוק שוב.... אני רואה שלא רק אני התלוננתי....
תודה !!

• הוסף לסימניות
אחותי סיפרה לי שהיא התלוננה שהמכנסיים צרים כמו גרביונים
אז אמרו לה שהיתה תקלה בייצור.

• הוסף לסימניות
בלידר יש עכשיו 2 מכנסיים ב30 ש"ח כך שיוצא כל מכנס 15, יש את זה רק בצבע שחור ובגזרה ממש יפה, מבד שלא מצריך גיהוץ ויוצא בכביסה כמעט יבש.

איפה יש סניפים של לידר?
כמדומני שבבני ברק אין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה