בעקרון כן, אבל הן די עבות לקיץ לא ?גם המכנסיים של קידי שיק - 2 ב 100, מחזיקות ממש טוב, אחרי נסיון של עשרות עשרות זוגות שהלכו לפח.....
אם אני זוכרת נכון אין שם מבחר של צבעים בקולקציה הנ"ל - רק כחול/שחור/אפור לא ?כאמא לכמה בנים שגם הרגועים שבינהם קרעו כל מכנס בכל מחיר- נקסט קולקצית בית ספר. גם זול וגם חזק. שכחתי מה זה מכנסיים שנקרעים ומה זה להסתובב בחנויות לחפש.
אהבתי את צורת ההסתכלות ....הייתי מציעה לך לשאול: ילדים שלא קורעים מכנסיים כל שני וחמישי, יש חיה כזאת? כי בד"כ המכנסיים מצידם בסדר, הן מבד עבה וגס, הילדים מדי מאתגרים אותם.
שכחתי לציין באזור בני ברק...בירושלים יש את החנות פאזל, עולה 40 ש"ח מכנס ברזל
נכון. המבחר מצומצם. לי זה הספיק כי ממילא הם לא לובשים צבעוניאם אני זוכרת נכון אין שם מבחר של צבעים בקולקציה הנ"ל - רק כחול/שחור/אפור לא ?
רציתי צבעים קצת יותר מענינים...
אני גם לא מתה על המראה הצר מדי, מזכיר לי גרביונים...אני שמתי לב שמכנסיים צרות יותר נקרעות מהר יותר.
בדוק!
מותר שיראו יפה ולא מוזנח אבל מדי צר מתחכך ונגמר מהר....
אני גם לא מתה על המראה הצר מדי, מזכיר לי גרביונים...
נכון באמת חרשתי על המכנסיים של אלפרדו עד שהם החליפו את הגזרה...לכן היה לי חשוב להדגיש שהגזרה היא צרה אך לא גרביון. מתאים ומכובד לילדים רזים.
נכון באמת חרשתי על המכנסיים של אלפרדו עד שהם החליפו את הגזרה...![]()
באמת ? אז אולי אני אלך לבדוק שוב.... אני רואה שלא רק אני התלוננתי....לגבי אלפרדו, אני קונה רק מהם, מכנסיים יפות וזולות, אבל אי אפשר להגיד שלא נקרע, מה שכן לוקח לזה זמן.
היה להם בעיה בגיזרה בקולקציה האחרונה, הם הביאו מכנסיים מידי צרות
הבנתי שהם תיקנו והביאו שוב סחורה חדשה.
זהו שלא ברור מה הבעיה שלהם...גזרות של יום חול או שבת?
מה ההבדל בגזרה החדשה? צר יותר??
איזה כיף לשמוע, תודה !!!אחותי סיפרה לי שהיא התלוננה שהמכנסיים צרים כמו גרביונים
אז אמרו לה שהיתה תקלה בייצור.
בלידר יש עכשיו 2 מכנסיים ב30 ש"ח כך שיוצא כל מכנס 15, יש את זה רק בצבע שחור ובגזרה ממש יפה, מבד שלא מצריך גיהוץ ויוצא בכביסה כמעט יבש.
לדעתי באלעד הכי קרובאיפה יש סניפים של לידר?
כמדומני שבבני ברק אין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים