מכשיר ביתי לוופל בלגי

• הוסף לסימניות
מומלץ?
מה מחירו בערך?...
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר לטוסט שאפשר להחליף לו את הפלטות לפלטות של וופל בלגי.
לא עולה יקר בסביבות 200 שקל. הוא מצוין, אבל צריך מתכון טוב לוופל בלגי ועדין לא מצאתי אותו.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הטוסטר הזה ואף פעם עוד לא הכנתי איתו ופל בלגי :)
קיבלנו אותו לחתונה והשארתי אותו בגלל נוחות הנקיון אבל באמת אם יש למישהו מתכון טוב ננסה גם...

• הוסף לסימניות
אני עושה מידי פעם וופל בלגי יש לי מתכון חלבי
וכל פעם זה ממש חגיגה
נהנית מאד ממנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;942975:
אני עושה מידי פעם וופל בלגי יש לי מתכון חלבי
וכל פעם זה ממש חגיגה
נהנית מאד ממנו

מתכון בבקשה?!

• הוסף לסימניות
זה מאתר של אסם:
כמות:4 וופלים ענקיים או 20 פנקייקס קטנים

חומרים

2 ביצים
1 כוס חלב (240 מ"ל)
50 גרם חמאה מומסת
רבע כוס סוכר (50 גרם)
1 וחצי כוסות קמח (210 גרם)
2 כפיות אבקת אפייה
רבע כפית מלח
תרסיס שמן, לשימון

להגשה:
חמאה וסירופ מייפל

וזה מתכון מאתר אחר, כולל הוראות נוספות (לא השוותי ביניהם זה רק העתק הדבק):

מתכון להכנת 10 ואפל בלגי ( 40 סלייסים)

מצרכים :

2 כוסות קמח (280 גרם)
3 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
3 כפות סוכר לבן
2 ביצים, טרופות קלות
2 כוסות חלב (480 מ"ל)
4 כפות חמאה לא מלוחה מומסת (56 גרם)
תרסיס שמן לשימון

הוראות הכנה

1. <LI dir=rtl nodeindex="1">לערבב בקערה את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר והמלח. <LI dir=rtl nodeindex="2">לטרוף את הביצים והחלב בקערה נפרדת . <LI dir=rtl nodeindex="3">מערבבית היטב את כל החומרים בקערה עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים. להוסיף את החמאה המומסת לבלילה ולערבב. <LI dir=rtl nodeindex="3">משמנים את הטוסטר בעזרת תרסיס שמן <LI dir=rtl nodeindex="4">יוצקים בעזרת מצקת את הבלילה אל תוך הטוסטר, לסגור את המכסה ולאפות עד שהוופל בלגי יקבל צבע זהוב. ( 2.2 דקות בערך)
  2. מומלץ להגשה חם עם סירופ שוקולד /סירופ מייפל / סירופ תות / פירות טריים / קצפת / שוקולד נוטלה / גלידה ועוד...
אופן השימוש בטוסטר ואפל בלגי
  1. <LI dir=rtl>חבר את המכשיר לחשמל, וכוון את התרמוסטט לחום הרצוי. <LI dir=rtl>סגור את המכשיר, והכן את הבלילה. <LI dir=rtl>המכשיר מוכן לשימוש כאשר הנורה הירוקה נכבת. <LI dir=rtl>פתח את הטוסטר וצוק את הבלילה עד שלא רואים את הבליטות, וסגור את הטוסטר. <LI dir=rtl>לאחר זמן קצר רצוי להפוך את המכשיר. <LI dir=rtl>בזמן הפעולה הנורה תדלק ותכבה לסרוגין, התרמוסטט שומר על רמת החום. <LI dir=rtl>בוופל יהיה מוכן תוך 2-3 דקות. <LI dir=rtl>הצא את הוופל בעזרת כלי עץ / סיליקון, לא בכלי מתכתי.
  2. בתאבון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;942931:
יש לי מכשיר לטוסט שאפשר להחליף לו את הפלטות לפלטות של וופל בלגי.

היה לי גם טוסטר כזה

אחרי שעשיתי בו וופל בלגי הוא התלכלך נורא, חלק מהנוזל נשפך בתוך המכשיר ובכל הפעלה נהיה ריח של הוופל בלגי
בסופו של דבר בערב פסח זרקתי אותו כי ראיתי שלא שייך לנקות אותו כראוי

לדעתי כדאי לקנות מכשיר שמיועד לכך

• הוסף לסימניות
מישו יודע על מכשיר מיוחד שהפנים נשלף ומתנקה בקלות?
חברות מסוימות?

thanks...:)

• הוסף לסימניות
לי יש הרבה שנים מכשיר לופל בלגי שמגיע מצרפת , אנחנו עושים הרבה פעמים ופל בלגי ויוצא מצוין ומתנקה מעולה. מי שרוצה יש לי כמה מתכונים

• הוסף לסימניות
לי יש מכשיר שזה כמו מחבת מרובעת, עם בפנים צורת המרובעים של ופל בלגי, והמחבת נסגרת משני הצדדים, ממלאים את החומר בפנים סוגרים מטגנים מצד אחד ואח"כ הופכים את המחבת ומטגנים מהצד השני, מאד נח, וקל ומתנקה בקלות, זה הולך גם עם מתכון מאד טוב, ולא נראה סיפור יקר, לא יודעת מחיר כי קיבלתי מתנה אבל לא נראה לי יותר מ150 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;943220:
לי יש מכשיר שזה כמו מחבת מרובעת, עם בפנים צורת המרובעים של ופל בלגי, והמחבת נסגרת משני הצדדים, ממלאים את החומר בפנים סוגרים מטגנים מצד אחד ואח"כ הופכים את המחבת ומטגנים מהצד השני, מאד נח, וקל ומתנקה בקלות, זה הולך גם עם מתכון מאד טוב, ולא נראה סיפור יקר, לא יודעת מחיר כי קיבלתי מתנה אבל לא נראה לי יותר מ150 ש"ח.

של איזה חברה.?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;943220:

של חברת גולדליין 160 ש"ח. נוח מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;943220:
חבל על הטיגון! ופל בלגי בעיקרון לא מטגנים! חפשי את המכשיר המקורי עם הרבועים שלא מטגנים רק שופכים בלילה ומחכים לריח...

• הוסף לסימניות
זה לא טיגון עם שמן, זה מחבת טפלון כזו, שרק משמנים אותה קצת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;943269:
מזה קופון ? יעלה לי יותר זול מ169?
והאם את בטוחה שתקבלי את המכשיר? עכשיו הזמנתי מאתר בא בטוב משהו שהיה אמור להגיע לפני שבועיים ולא הגיע.
התקשרתי למחלקת שרות וטוענים שלא הזמנתי! ואני שילמתי . מה עושים?

המחיר הוא 169 ש"ח (במקום המחיר שמופיע למעלה) הזמנתי פעם דרך גרופון ולא הייתה שום בעיה זה מגיע אחרי 14 ימי עסקים.
במקרה שלך מכיון שהתשלום הוא דרך אשראי אז את יכולה להוכיח ששילמת
אלא אם כן התשלום לא נקלט ואז גם לא חוייבת. (בד"כ לאחר הרכישה שולחים מייל הודעה וחשבונית כך שזה המסמך שמאשר את התשלום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;943416:
המחיר הוא 169 ש"ח (במקום המחיר שמופיע למעלה) הזמנתי פעם דרך גרופון ולא הייתה שום בעיה זה מגיע אחרי 14 ימי עסקים.
במקרה שלך מכיון שהתשלום הוא דרך אשראי אז את יכולה להוכיח ששילמת
אלא אם כן התשלום לא נקלט ואז גם לא חוייבת. (בד"כ לאחר הרכישה שולחים מייל הודעה וחשבונית כך שזה המסמך שמאשר את התשלום)

שלחו לי שובר קניה אבל בטלפון היא אומרת שאצלה לא רשום כלום. זה מעצבן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;943424:
שלחו לי שובר קניה אבל בטלפון היא אומרת שאצלה לא רשום כלום. זה מעצבן
יש מכירות שאת קונה קופון ועם הקופון את מבצעת רכישה ומממשת את הקופון ע"י רישום הקוד במקום תשלום, תשלחי מייל חוזר לחשבונית ותבדקי את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה