נכתב ע"י מחשבת;942975:אני עושה מידי פעם וופל בלגי יש לי מתכון חלבי
וכל פעם זה ממש חגיגה
נהנית מאד ממנו
נכתב ע"י bracha;942931:יש לי מכשיר לטוסט שאפשר להחליף לו את הפלטות לפלטות של וופל בלגי.
נכתב ע"י מישהי;943220:לי יש מכשיר שזה כמו מחבת מרובעת, עם בפנים צורת המרובעים של ופל בלגי, והמחבת נסגרת משני הצדדים, ממלאים את החומר בפנים סוגרים מטגנים מצד אחד ואח"כ הופכים את המחבת ומטגנים מהצד השני, מאד נח, וקל ומתנקה בקלות, זה הולך גם עם מתכון מאד טוב, ולא נראה סיפור יקר, לא יודעת מחיר כי קיבלתי מתנה אבל לא נראה לי יותר מ150 ש"ח.
נכתב ע"י מישהי;943220:לי יש מכשיר שזה כמו מחבת מרובעת, עם בפנים צורת המרובעים של ופל בלגי, והמחבת נסגרת משני הצדדים, ממלאים את החומר בפנים סוגרים מטגנים מצד אחד ואח"כ הופכים את המחבת ומטגנים מהצד השני, מאד נח, וקל ומתנקה בקלות, זה הולך גם עם מתכון מאד טוב, ולא נראה סיפור יקר, לא יודעת מחיר כי קיבלתי מתנה אבל לא נראה לי יותר מ150 ש"ח.
חבל על הטיגון! ופל בלגי בעיקרון לא מטגנים! חפשי את המכשיר המקורי עם הרבועים שלא מטגנים רק שופכים בלילה ומחכים לריח...נכתב ע"י מישהי;943220:לי יש מכשיר שזה כמו מחבת מרובעת, עם בפנים צורת המרובעים של ופל בלגי, והמחבת נסגרת משני הצדדים, ממלאים את החומר בפנים סוגרים מטגנים מצד אחד ואח"כ הופכים את המחבת ומטגנים מהצד השני, מאד נח, וקל ומתנקה בקלות, זה הולך גם עם מתכון מאד טוב, ולא נראה סיפור יקר, לא יודעת מחיר כי קיבלתי מתנה אבל לא נראה לי יותר מ150 ש"ח.
נכתב ע"י dk;943258:
נכתב ע"י רותי12;943269:מזה קופון ? יעלה לי יותר זול מ169?
והאם את בטוחה שתקבלי את המכשיר? עכשיו הזמנתי מאתר בא בטוב משהו שהיה אמור להגיע לפני שבועיים ולא הגיע.
התקשרתי למחלקת שרות וטוענים שלא הזמנתי! ואני שילמתי . מה עושים?
נכתב ע"י dk;943416:המחיר הוא 169 ש"ח (במקום המחיר שמופיע למעלה) הזמנתי פעם דרך גרופון ולא הייתה שום בעיה זה מגיע אחרי 14 ימי עסקים.
במקרה שלך מכיון שהתשלום הוא דרך אשראי אז את יכולה להוכיח ששילמת
אלא אם כן התשלום לא נקלט ואז גם לא חוייבת. (בד"כ לאחר הרכישה שולחים מייל הודעה וחשבונית כך שזה המסמך שמאשר את התשלום)
יש מכירות שאת קונה קופון ועם הקופון את מבצעת רכישה ומממשת את הקופון ע"י רישום הקוד במקום תשלום, תשלחי מייל חוזר לחשבונית ותבדקי את זה.נכתב ע"י רותי12;943424:שלחו לי שובר קניה אבל בטלפון היא אומרת שאצלה לא רשום כלום. זה מעצבן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים