נכתב ע"י אושר;681319:מה שבעלי ניסה היה באיזה מכון רטט בביתר (נראה לי ברחוב "דרכי איש" או משהו כזה) ואצלם זה ידוע כמכשירים מקוריים ומקצועיים.
נכתב ע"י נוי;681491:גם אני שמעתי שיש הבדל משמעותי בתוצאות בין מכשירי הרטט הביתיים, לאלו המקצועיים- מה שניתן למצוא במכון כושר. החיסכון בזמן האימון מאוד קורץ לי.
באיזור שלנו (מודיעין עילית) יש רק את המכשיר הקטן. מישהו יודע אם יש רטט מקצועי במודיעין עילית? (עד ביתר אני לא מתכוונת לנסוע בשלב זה)
זה שאלת תם או שאינו יודע לשאול?נכתב ע"י ליבי;681573:למה לשלם כסף? תעשו את מכונת הכביסה על סחיטה ב1600 סיבובים ותשבו עליה.
את מתכוונת למכשיר של "קרייזי פיט" - צודקת. המכשיר שמיועד למסאז' ברטט כנראה משפיע ככה...נכתב ע"י ליבי;681573:למה לשלם כסף? תעשו את מכונת הכביסה על סחיטה ב1600 סיבובים ותשבו עליה.
נכתב ע"י תרצה;681592:את מתכוונת למכשיר של "קרייזי פיט" - צודקת. המכשיר שמיועד למסאז' ברטט כנראה משפיע ככה...
אבל המכשיר שאנחנו מדברים אודותיו הוא מכשיר רפואי ולא מכשיר של מסאז'. כשעומדים עליו ממש מרגישים איך השרירים עובדים. זה לא משהו חיצוני שמזיז, אלא זה מגרה את שרירים שלך לזוז. (אצלי, אחרי חמש דקות של רטט מגרדות לי הרגליים כמו אחרי הליכה מהירה של שעה - בגלל שזה מגביר את קצב זרימת הדם)
גם אני שאלתי את השאלה הזאת. והפנו אותי לאתר של קרייזי פיט כדי לקרוא מה שהם אומרים על המכשיר שלהם. (אין לי נ-ט פתוח, ביקשתי ממשהו שיש לו, שיוריד לי והביאו לי) קרייזי פיט כותבים שם שהמכשיר שלהם הוא בעוצמה המתאימה למסאז' בלבד, והוא לא משפיע על שריפת שומנים, הצרת היקפים, חיזוק השרירים ומסת העצם, הוא לא מתאים כגורם מעכב של אוסטראופורוזיס אלא הוא מתאים כמכשיר לפינוק וחוויה. (לא שמרתי אצלי את הדף שלהם, ולכן אני לא מצטטת ממש אלא מתוך הזכרון)נכתב ע"י קרייזי גרף;681641:מה ההבדל בין המכשיר הזה לבין הקרייזי פיט?
בקרייזי פיט מסאז גם הרגליים מגרדות אחרי 5 דקות
תודה על המידע. יש לך פרטים? ממה מזהירים?נכתב ע"י מלכי;681827:המכשיר המהפכני הזה..... הגיע רק לא מזמן לארץ - בארה"ב שמעתי שמאד מזהירים מפני זה!
נכתב ע"י מרק;681846:תודה על המידע. יש לך פרטים? ממה מזהירים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים