מכשיר הרטט המהפכני

• הוסף לסימניות
יש לכם/ן נסיון עם המכשיר? שווה לנסות?אשמח לשמוע עליו

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לגבי תועלת אני רק יודעת שכדאי לבדוק לפני שמשתמשים, כי יש מצבים שזה ממש מסוכן, אם יש גוף זר בגוף אז זה ממש בעיה.

• הוסף לסימניות
כשמתאמנים על המכשיר ההרגשה היא שזה עובד.
בפועל, ראיתי תוצאות רק אצל נשים ששילבו את זה עם כושר נוסף ותזונה נכונה.
הן טוענות שהן מרגישות כי בזכות המכשיר הן יורדות בקצב מהיר יותר (מדובר על נשים שהשילו 25-35 ק"ג).

• הוסף לסימניות
מה ששמעתי מכמה שהתאמנו בזה - זה עוזר פלאים להרגשה הכללית. גבר כבן ששים אמר לי כי אחרי כל פעם שהוא "עושה רטט" הוא מרגיש קלילות בהליכה. לגבי ירידה במשקל לא ידוע לי (אלה שסיפרו לי על זה לא עשו מספיק זמן כדי להתרשם - את הדברים האחרים הם הרגישו מיד). ולגבי גוף זר בגוף - גם אני שמעתי שצריך להיזהר עם זה.

• הוסף לסימניות
מי שעבר ניתוח בגלל שבר ויש לו מסמרים- זה בעיה, שייתייעץ עם רופא.
אני עצמי לא התנסיתי- אבל בעלי כן, והוא אומר שזה שווה השקעה. אבל שמעתי שצריך להזהר- יש מכשירים שהם זולים ובלי תו תקן וכד' ועלולים לגרום לכאבי ראש.
מה שבעלי ניסה היה באיזה מכון רטט בביתר (נראה לי ברחוב "דרכי איש" או משהו כזה) ואצלם זה ידוע כמכשירים מקוריים ומקצועיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;681319:
מה שבעלי ניסה היה באיזה מכון רטט בביתר (נראה לי ברחוב "דרכי איש" או משהו כזה) ואצלם זה ידוע כמכשירים מקוריים ומקצועיים.

גם אני שמעתי דברים טובים על המכון רטט הזה בביתר

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי שיש הבדל משמעותי בתוצאות בין מכשירי הרטט הביתיים, לאלו המקצועיים- מה שניתן למצוא במכון כושר. החיסכון בזמן האימון מאוד קורץ לי.
באיזור שלנו (מודיעין עילית) יש רק את המכשיר הקטן. מישהו יודע אם יש רטט מקצועי במודיעין עילית? (עד ביתר אני לא מתכוונת לנסוע בשלב זה)

• הוסף לסימניות
עליתי ע"ז פעם סתם בקליניקה של דוקטור קרייזלר בבני ברק,
לא הרגשתי הבדל כי לא ידעתי שצריך להרגיש הבדל.:)
אבל זה היה משעשע.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;681491:
גם אני שמעתי שיש הבדל משמעותי בתוצאות בין מכשירי הרטט הביתיים, לאלו המקצועיים- מה שניתן למצוא במכון כושר. החיסכון בזמן האימון מאוד קורץ לי.
באיזור שלנו (מודיעין עילית) יש רק את המכשיר הקטן. מישהו יודע אם יש רטט מקצועי במודיעין עילית? (עד ביתר אני לא מתכוונת לנסוע בשלב זה)

כן, יש בחתם סופר 6 קרית ספר את המכשיר המקורי, (תסתכלי בידיעון, השבוע התפרסם)

• הוסף לסימניות
גם אני התעניינתי על זה, ושמעתי מכמה נשים שמתאמנות על זה דברים מדהימים , (אני דיברתי עם כאלה שמתאמנות במכון שבביתר, שהוזכר כאן) דיברו איתי על הצרת היקפים וירידה במשקל - כאשר שומרים על תזונה,(אחת אמרה לי שהיא ירדה 3 ק"ג ויותר בחודש גם כאשר לא שמרה על תזונה, אבל זה יוצא דופן) על כאבי גב שפסקו, על תחושת מרץ ואנרגיה, כאבי ברכיים שפסקו, ועוד אחת אמרה לי שמאז שהיא מתאמנת הורידים שלה לא מציקים לה והיא גם מסוגלת לצעוד צעידות ממושכות כולל עליות - מה שלא התאפשר לה לפני האימון.
שאלתי עוד אחת שאמרה לי שהיא שילבה את הרטט עם צעידה יום יומית, ולדעתה הכיווץ של הבטן פנימה הוא תוצאה של הרטט נטו. את המשקל שירד היא מייחסת לשילוב של השניים. (מדובר באשה שהתחילה להתאמן כחודשיים אחרי לידה).

אני בעצמי גם עליתי על המכשיר אבל לא לצורך ירידה במשקל (תודה לקל, בזה אין לי בעיה כרגע) כי אם לצורך חיזוק שרירים (במיוחד שרירי רצפת האגן) ואכן הרגשתי ממש איך זה מחזק אותם. זה דבר שאת מרגישה אותו על המקום. נהנתי שם גם מהזהירות שלהם - הם מאוד אחראיים ולא מעלים כל אחת מיד. קודם כל את צריכה למלא הצהרת בריאות, לפעמים שואלים גם כמה שאלות מעבר לרשום שם, ואז בהדרכה צמודה וזהירה מעלים אותך על המכשיר.

• הוסף לסימניות
למה לשלם כסף? תעשו את מכונת הכביסה על סחיטה ב1600 סיבובים ותשבו עליה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;681573:
זה שאלת תם או שאינו יודע לשאול?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;681573:
את מתכוונת למכשיר של "קרייזי פיט" - צודקת. המכשיר שמיועד למסאז' ברטט כנראה משפיע ככה...
אבל המכשיר שאנחנו מדברים אודותיו הוא מכשיר רפואי ולא מכשיר של מסאז'. כשעומדים עליו ממש מרגישים איך השרירים עובדים. זה לא משהו חיצוני שמזיז, אלא זה מגרה את שרירים שלך לזוז. (אצלי, אחרי חמש דקות של רטט מגרדות לי הרגליים כמו אחרי הליכה מהירה של שעה - בגלל שזה מגביר את קצב זרימת הדם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;681592:
את מתכוונת למכשיר של "קרייזי פיט" - צודקת. המכשיר שמיועד למסאז' ברטט כנראה משפיע ככה...
אבל המכשיר שאנחנו מדברים אודותיו הוא מכשיר רפואי ולא מכשיר של מסאז'. כשעומדים עליו ממש מרגישים איך השרירים עובדים. זה לא משהו חיצוני שמזיז, אלא זה מגרה את שרירים שלך לזוז. (אצלי, אחרי חמש דקות של רטט מגרדות לי הרגליים כמו אחרי הליכה מהירה של שעה - בגלל שזה מגביר את קצב זרימת הדם)

מה ההבדל בין המכשיר הזה לבין הקרייזי פיט?
בקרייזי פיט מסאז גם הרגליים מגרדות אחרי 5 דקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;681641:
מה ההבדל בין המכשיר הזה לבין הקרייזי פיט?
בקרייזי פיט מסאז גם הרגליים מגרדות אחרי 5 דקות
גם אני שאלתי את השאלה הזאת. והפנו אותי לאתר של קרייזי פיט כדי לקרוא מה שהם אומרים על המכשיר שלהם. (אין לי נ-ט פתוח, ביקשתי ממשהו שיש לו, שיוריד לי והביאו לי) קרייזי פיט כותבים שם שהמכשיר שלהם הוא בעוצמה המתאימה למסאז' בלבד, והוא לא משפיע על שריפת שומנים, הצרת היקפים, חיזוק השרירים ומסת העצם, הוא לא מתאים כגורם מעכב של אוסטראופורוזיס אלא הוא מתאים כמכשיר לפינוק וחוויה. (לא שמרתי אצלי את הדף שלהם, ולכן אני לא מצטטת ממש אלא מתוך הזכרון)
לעומת זאת המכשיר המקצועי מוכח כיעיל לכל הדוגמאות שלעיל.
בנוסף - עד כמה שידוע לי (לא עליתי בעצמי על מכשיר הקרייזי פיט, רק שוחחתי עם נשים שעלו עליו) לקרייזי פיט יש רק משטח אחד - מה שמטלטל חזק יותר את כל הגוף וגורם לכאבי גב. לעומת המכשיר המקצועי שמורכב משתי פלטות כך שעמוד השדרה באמצע ולא מטלטל מצד לצד - ולא מכאיב כלל לגב. (סיפרה לי אישה אחת, שבפעם הראשונה כשעלתה על המכשיר המקצועי היא התכוננה לשבוע של כאבי גב - כי כך היה כשעלתה על מכשיר הקרייזי פיט - היא בכל אופן רצתה לנסות את המכשיר השני כי המראה שלו היה נראה לה יותר מקצועי ואמין ולהפתעתה הכאב הזה לא הגיע.)

כאמור, לא עליתי מעודי על הקרייזי פיט, אני רק בררתי אודותיו כדי לדעת מה הכי כדאי לי וגם שמעתי שמועות מפה ומשם ורציתי לאמת אותן ולדעת שאינני מסתכנת כשאני עולה על המכשיר. המכשיר המקצועי עליו עליתי נראה לי אמין מאוד (עד שלא עליתי על זה, חשבתי שהכל שטויות... בגלל שהם נותנים בתחילה לנסות בחינם, התפתתי לנסות, ומשעליתי והרגשתי ממש איך זה משפיע על כיווץ השרירים הפנימיים שלי - השתכנעתי.)

• הוסף לסימניות
המכשיר המהפכני הזה..... הגיע רק לא מזמן לארץ - בארה"ב שמעתי שמאד מזהירים מפני זה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;681827:
המכשיר המהפכני הזה..... הגיע רק לא מזמן לארץ - בארה"ב שמעתי שמאד מזהירים מפני זה!
תודה על המידע. יש לך פרטים? ממה מזהירים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרק;681846:
תודה על המידע. יש לך פרטים? ממה מזהירים?

שמעתי על המכשיר. לא ניסיתי אותו כי הוא ממש אסור בהריון!
בכלל הם מאוד נזהרים ואומרים שאם הרטט מגיע לראש זה יכול לעשות משהו במוח.
ובכלל גורם לתזוזה של איברים פנימים.

ראיתי נשים שעושות את זה בדיאטה עם ספורט וזה מאיץ להן את הירידה מקווה שללא נזקים.

• הוסף לסימניות
שמעתי זה נזקים גדולים מאד לעתיד!!! אין לי פרטים מדויקים...
אני אישית ניסיתי את זה יום אחד וזה ממש מטורף - לעמוד ולרטוט........ זה משגע את כל הגוף!
אני ממליצה על הליכות ואכילה בריאה! אין יותר טוב מזה......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה