מכשיר הרטט המהפכני

• הוסף לסימניות
מכשיר הרטט טוב לחיזוק שרירי בטן רפויים?
(לגבי נזק, חוץ מהליכה רוב פעילויות הספורט אסורות בהריון. נזק למוח? במהמורות בכביש וטט לנו כל הגוף בעצמה רבה יותר מהמכשיר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;682373:
מכשיר הרטט טוב לחיזוק שרירי בטן רפויים?
(לגבי נזק, חוץ מהליכה רוב פעילויות הספורט אסורות בהריון. נזק למוח? במהמורות בכביש וטט לנו כל הגוף בעצמה רבה יותר מהמכשיר)
בהחלט.
זה מה שכתבתי לעיל: שאלתי עוד אחת שאמרה לי שהיא שילבה את הרטט עם צעידה יום יומית, ולדעתה הכיווץ של הבטן פנימה הוא תוצאה של הרטט נטו.

עוד נשים שפגשתי שם סיפרו לי שכבר בתוך שבועיים מתחילת האימון על המכשיר היה שינוי בהיקפים שלהן. וזה אומר ששרירי הבטן שלהם כמו השרירים הנוספים שם באיזור - התחזקו.

אני בררתי הרבה על המכשיר לפני שהעזתי לעלות עליו. לא שמעתי כלל וכלל על נזקים לטווח ארוך. הם אכן מוודאים שהראש לא ירטוט, כדי למנוע זעזועים למח. ומגבילים את מספר הפעמים בשבוע - אבל לא בגלל סיכונים נוראיים, אלא כי זה מאוד מאסיבי ולא בריא להעמיס על הגוף פעילות כוללנית (-המכשיר מפעיל כשמונים אחוז משרירי הגוף ביחד - זה המון!) כ"כ ברצף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;682021:
שמעתי זה נזקים גדולים מאד לעתיד!!! אין לי פרטים מדויקים...
אני אישית ניסיתי את זה יום אחד וזה ממש מטורף - לעמוד ולרטוט........ זה משגע את כל הגוף!
אני ממליצה על הליכות ואכילה בריאה! אין יותר טוב מזה......
התיאור הזה מוגזם מאוד. אני עצמי עשיתי פעמיים (בכל פעם רק חמש דקות, כי אמרו לי שכדאי בהדרגה ולא להתחיל בבת אחת הרבה, וכן כיוונו לי לעוצמה הנמוכה ביותר מהטעם הנ"ל) ולא הרגשתי מה שאת מתארת. מי שמתחיל בבת אחת בשיא העוצמה לזמן ממושך אולי מרגיש מה שהרגשת, אבל לכל דבר צריך להפעיל הגיון בריא.
אגב, בהתייחס למה שכתבה נוי - היום נסעתי באוטובוס דו מפרקי בירושלים ברחוב שיש בו פסי האטה, והרעידות שהרגשתי היו הרבה יותר גרועות מאשר במכשיר הרטט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;682373:
(לגבי נזק, חוץ מהליכה רוב פעילויות הספורט אסורות בהריון.)

זה ממש לא נכון! אם התחלת לפני הריון מותר לך לעשות מכשירים עד סוף ההריון!
אפילו ספינינג... ואת זה אסור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;682404:
זה ממש לא נכון! אם התחלת לפני הריון מותר לך לעשות מכשירים עד סוף ההריון!
אפילו ספינינג... ואת זה אסור!
לא הבנתי מה הקשר הריון עכשיו?
מי שאל על הריון?

• הוסף לסימניות
ניסיתי פעם מכשיר כזה (לא יודעת בדיוק איזה סוג) במשך דקה שתיים, וירדתי עם סחרחורת.
אחותי היתה על זה במכון בבני ברק וזה גרם לה כאבי גב (אבל יש לה רגישות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה