מכשיר לבעיות קליטה

• הוסף לסימניות
משהו שמע דבר כזה מכשיר שמגבר קליטה מכל החברות למקומות שאין קליטה?

אשמח מאוד לעזרה.

• הוסף לסימניות
כמדומני שעם תלונה לחברת הסלולאר שלך, תקבל מכשיר כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1347045:
כמדומני שעם תלונה לחברת הסלולאר שלך, תקבל מכשיר כזה.

מדובר במשרד עם הרבה מבקרים בכל יום וכל אחד שייך לחברה אחרת, ולהתחיל להגיש תלונה לכל החברות ולחכות לטובות שלהם אני אולי יגמר בשנות 3000 ..

שמעתי שיש כזה מכשיר שעושה קליטה לא מטעם חברת סלולרי אלה מחברה פרטית
משהו יודע על זה פרטים?

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לקבל מידע על מכשיר שמביא קליטה למקום בלי קליטה.

• הוסף לסימניות
גם אני נמצא בבעיה כזאת
לצערי הרב חברות הסלולר כבר לא מספקים מכשירים להגברת הקליטה (מאז שהרווחיות שלהם נשחקה)
וכמו כן כיום יש הרבה תדרים כך שתצטרך מספר מכשירים
בכל אופן אשמח לשמוע על פתרון במידה וקיים

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בחו"ל כזה מכשיר אבל אין לי מושג איך זה עובד ואיך קוראים לזה

• הוסף לסימניות
למכשיר קוראים ספוטנר.
קיבלתי אותו מסלקום (בחינם, תתפלאו לשמוע!) לאחר שהגיע מהנדס תקשורת וקבע שבביתי אין קליטה.
מה שכן, המכשיר עצמו הוא כמו אנטנה ביתית, כלומר- מפיץ קרינה חופשי....
לא משתמשת בו, אם אמצא אשמח להעבירו הלאה בשמחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה