index-1.co.il
אולי פחות... הגודל מכיל משהו בין 2-4 מנותהאם מתאים גם למשפחה גדולה
השאלה בשביל מההאם מתאים גם למשפחה גדולה.
בכיף!אם את רוצה למכור דברי אתי![]()
גם אני רוצה. מישהו יכול לתקשר ביננו? המחיר שלו בחניות באזור ה290-300בכיף!
קיבלתי מתנה ממוסד כך שאין לי מושג מה המחיר של מוצר כזה.
אם יש לך דרך לתקשר איתי בפרטי
מניסיון?אין שום טעם לקנות את ה"מקורי" ב300 ש"ח, יש מיני קיטשן של חברת גולדליין שעולה 150+- שהמפרט הטכני שלו והגימור אחד לאחד כמו ה"מקורי" ועושה את אותה עבודה בדיוק
אין באמת חברה שנקראת "מיני קיטשן" זה בסה"כ יבואן שהמציא את השם הנ"ל
תוכלי לפרט? יש לי ניסיון עם פשטידות ועוגות - יוצא מדהים.שניצלים, קציצות אני עושה שם גם וזה יוצא ממש כמו טיגון
כן, תנסי תביני.ורק אני לא מבינה מה ההבדל בין מיני קיטשן לתנור?
קיבלתי בפורים 2! ומתלבטת מה לעשות איתם.
אני אופה ומבשלת המון אבל כל כך נוח לי בתנור רגיל בלי עכשיו להתקשקש עם עוד מכשיר חשמלי שבעצם עושה אותה פעולה כמו תנור וללמוד אותו על ידי ניסוי וטעיה..
אני טועה?
בולמתעניינת לגבי פסח, מה כמות המנות שאפשר להכין בו?
אני זוג+3 . נכנס נגיד 4 כרעיים?
עושה גם וגם, העניין של התבנית הוא ביקר הנוחותמעניין אותי לשמוע על שניצלים וקציצות, בתבנית? על נייר אפייה? ואיך בדיוק. תודה מראש!
המקורי הבנתי יותר טוב, לי היה פנקו ומה שמעצבן בזה שאין דרגות חום, מכניסים ומוציאים מהתקע, זה היה די מעצבן, שמחתי שזה התקלקל.יש עוד חברות למוצר הזה?
או רק מקורי?
מישהי התנסתה עם חברה אחרת?
כן, ההורים שלי משתמשים בזה על בסיס יומי כבר חצי שנה כמעט,מניסיון?
אול גם אני אשמח לקנות... בכמה את מוכרת? ומאיפה את בארץ?בכיף!
קיבלתי מתנה ממוסד כך שאין לי מושג מה המחיר של מוצר כזה.
אם יש לך דרך לתקשר איתי בפרטי
את הופכת אותם כמו בטיגון? או כמו באפייה?עושה גם וגם, העניין של התבנית הוא ביקר הנוחות
שמה עם קצת שמן וזה תחליף נהדר לטיגון
יוצא משהו בין טיגון לאפיה.
חשוב לעשות על חום כמעט הכי גבוה
יוצא קצת יותר מהר מתנור
אם את חושבת למכור יתכן ואיהיה מעוניינת...אני גם אשמח לשמוע מה הקטע של המכשיר (קבלתי לפורים ולא יודעת מה לעשות איתו) מה היתרונות שלו ביחס לסיר/ תנור והאם מתאים גם למשפחה גדולה.
איזה חנות?אני ביקשתי מיני קיטשן מקורי בחנות המקור בירושלים הם מוכרים ב 300 ש"ח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים