התייעצות מכשיר מיני קיטשן. חלבי או בשרי? או עדיף בכלל פסחי?

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לשמוע מה הקטע של המכשיר (קבלתי לפורים ולא יודעת מה לעשות איתו) מה היתרונות שלו ביחס לסיר/ תנור והאם מתאים גם למשפחה גדולה.

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין מאוד
האם זמן הבישול /האפיה מהיר יותר?
מדובר במכשיר הזה?

• הוסף לסימניות
לי יש לחלבי (אין לי תנור)
חושבת שהוא מוצלח מאד לדגים,
טיגון של צ'יפס, קציצות, לביבות, ירקות, פנקייק
עושה איתו גם מוקרמים
עוגה וקרפ מהמתכון של @ה. בקר

בכללי אנחנו יותר אוכלים בשרי,
אבל כל הזדמנות של פרווה\ חלבי אוהבת להוציא אותו

היתרון המשמעותי בעיני שהטעם יוצא בין אפייה לבישול
ולא דורש כמעט שמן

האם מתאים גם למשפחה גדולה
אולי פחות... הגודל מכיל משהו בין 2-4 מנות

• הוסף לסימניות
האם מתאים גם למשפחה גדולה.
השאלה בשביל מה
בשביל תוספת/מנה עיקרית זה מצוין
(שניצלים ספציפית פחות כי זה תופס הרבה מקום ולוקח יותר זמן מטיגון,
אני עושה בכמה פעמים)
בשביל ארוחה בסיר אחד של מנה עיקרית + תוספת זה מתאים רק לכמה מנות בודדות

• הוסף לסימניות
אין שום טעם לקנות את ה"מקורי" ב300 ש"ח, יש מיני קיטשן של חברת גולדליין שעולה 150+- שהמפרט הטכני שלו והגימור אחד לאחד כמו ה"מקורי" ועושה את אותה עבודה בדיוק
אין באמת חברה שנקראת "מיני קיטשן" זה בסה"כ יבואן שהמציא את השם הנ"ל

• הוסף לסימניות
אין שום טעם לקנות את ה"מקורי" ב300 ש"ח, יש מיני קיטשן של חברת גולדליין שעולה 150+- שהמפרט הטכני שלו והגימור אחד לאחד כמו ה"מקורי" ועושה את אותה עבודה בדיוק
אין באמת חברה שנקראת "מיני קיטשן" זה בסה"כ יבואן שהמציא את השם הנ"ל
מניסיון?

• הוסף לסימניות
מתעניינת לגבי פסח, מה כמות המנות שאפשר להכין בו?
אני זוג+3 . נכנס נגיד 4 כרעיים?
יש מתכנים לפסח שמתאימים למיני...?
מישהי יודעת איפה אפשר לקנות בזול?

• הוסף לסימניות
שניצלים, קציצות אני עושה שם גם וזה יוצא ממש כמו טיגון
תוכלי לפרט? יש לי ניסיון עם פשטידות ועוגות - יוצא מדהים.
מעניין אותי לשמוע על שניצלים וקציצות, בתבנית? על נייר אפייה? ואיך בדיוק. תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ורק אני לא מבינה מה ההבדל בין מיני קיטשן לתנור?
קיבלתי בפורים 2! ומתלבטת מה לעשות איתם.
אני אופה ומבשלת המון אבל כל כך נוח לי בתנור רגיל בלי עכשיו להתקשקש עם עוד מכשיר חשמלי שבעצם עושה אותה פעולה כמו תנור וללמוד אותו על ידי ניסוי וטעיה..
אני טועה?
כן, תנסי תביני.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לשמוע על שניצלים וקציצות, בתבנית? על נייר אפייה? ואיך בדיוק. תודה מראש!
עושה גם וגם, העניין של התבנית הוא ביקר הנוחות
שמה עם קצת שמן וזה תחליף נהדר לטיגון
יוצא משהו בין טיגון לאפיה.
חשוב לעשות על חום כמעט הכי גבוה
יוצא קצת יותר מהר מתנור

• הוסף לסימניות
יש עוד חברות למוצר הזה?
או רק מקורי?
מישהי התנסתה עם חברה אחרת?
המקורי הבנתי יותר טוב, לי היה פנקו ומה שמעצבן בזה שאין דרגות חום, מכניסים ומוציאים מהתקע, זה היה די מעצבן, שמחתי שזה התקלקל.

• הוסף לסימניות
עושה גם וגם, העניין של התבנית הוא ביקר הנוחות
שמה עם קצת שמן וזה תחליף נהדר לטיגון
יוצא משהו בין טיגון לאפיה.
חשוב לעשות על חום כמעט הכי גבוה
יוצא קצת יותר מהר מתנור
את הופכת אותם כמו בטיגון? או כמו באפייה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה