דגים לא ניסיתי, לדעתי אמור להיות מצויןדגים יצא טוב במיני קיטצ'ן?
עופות?
שניצלים?
אפשר לשים תבניות ח"פ בתוך המכשיר ולבשל בהן או שזה הורס את המכשיר? דגים יתבשלו ככה טוב?
מושט הכנתי במיניקיטשן יצא מושלםמה אפשר בפסח להכין במכשיר?
הלך לנו התנור של פסח, מתלבטים אם מספיק מיני קיטצ'ן או שכדאי כן לקנות תנור.
דגים יצא טוב במיני קיטצ'ן?
עופות?
שניצלים?
מה זה עוות?מושט הכנתי במיניקיטשן יצא מושלם
כנ"
ל עופות ושניצלים,בעצם הכל
דגים יצאו לך כמו פיצה - אפוייםמה אפשר בפסח להכין במכשיר?
הלך לנו התנור של פסח, מתלבטים אם מספיק מיני קיטצ'ן או שכדאי כן לקנות תנור.
דגים יצא טוב במיני קיטצ'ן?
עופות?
שניצלים?
אפשר לשים תבניות ח"פ בתוך המכשיר ולבשל בהן או שזה הורס את המכשיר? דגים יתבשלו ככה טוב?
הוא לא יכול להחליף תנור.מה זה עוות?
את מטבלת אותם ומכניסה למכשיר?
מוסיפה בצל?
לכמה זמן?
הנוזלים לא בורחים? כי השפה שלו מאד נמוכה יחסית
המכשיר לא מתלכלך מאד?
קיבלתי כזה מכשיר בפורים ורוצה לחדש בפסח לבשרי במקום תנור שאין לי בפסח
הוא בהחלט יכול להוות תחליף מסוים לתנור- כמובן שלא תחליף מושלםהוא לא יכול להחליף תנור.
זה מכשיר פיצה
בנוסף הוא יכול להוות סיר אידוי חשמלי.
לא תנור ולא דומה.
בתנור מעמידים את הדברים באמצע ולא על הקרקעית אלא על גבי רשתזה יכול בהחלט להחליף תנור,
רק א"א להכניס שם כמויות גדולות
ולדעתי דגים יוצא טעים יותר במיני קיטשן מאשר בתנור או בסיר
נכון, בכל זאת יוצא לי למעלה גם צרובמיני קיטשן - חד משמעית האוכל מונח ישירות על גוף החימום
לטעמי, יותר טעיםזה לא אותו טעם כמו סיר כי זה על גוף חימום ולא על אש ולכן יותר מאדה מאשר מבשל.
עם דגש על טיגון - אידוי מן הסתם.הוא בהחלט יכול להוות תחליף מסוים לתנור- כמובן שלא תחליף מושלם
לי אישית אין תנור בשרי בכלל ואני משתמשת בו להמון דברים במקום אפיה/טיגון
לי לא יוצא למעלה צרוב בטח לא כמו בתנורנכון, בכל זאת יוצא לי למעלה גם צרוב
לטעמי, יותר טעים
ממש מענין מה הניסיון שלך עם זה,לי לא יוצא למעלה צרוב בטח לא כמו בתנור
והמחיר של זה שבקרקעית זה כבר ממש ממש קשה.
לא דנתי אם דג מאודה טעים לחיך יותר מאפוי
נתתי את האינפורמציה למי ששואלת אם זה מחליף תנור.
אפשר לאדות בו דברים - הם לא יצאו באותו טעם של אפויים ולא באותו מרקם - אולי יהיו טעימים לה לחיך אולי לא.
יש, אבל לא כל כך כדאי להשתמש בו כי אין לו שוליים ואז כל הנוזלים נשפכים למכשיר עצמו לא הרווחנו כלום.האם יש נייר אפייה עגול המתאים למכשיר?
אפשר מתכון? איך מכינים? לפסח...ולדעתי דגים יוצא טעים יותר במיני קיטשן מאשר בתנור או בסיר
לי יש ניסיון של תשעה חודשים.ממש מענין מה הניסיון שלך עם זה,
הניסיון שלי של שנה ורבע
מעולם לא יצאל י עוף שמלמטה ממש קשה אם רציתי שלמעלה יהיה צרוב.
אפשר להפוך את המנות לפני סיום הבישול,
רב המאכלים מגירים הרבה נוזלים כך שאין צורך בכלל להוסיף מים.
מאכלים שהם יותר טיגון לפעמים צריך להוסיף שמן, וספריי שמן מדויק לזה.
דגים לא הכנתי מעולם.
פשטידות שמתי לב שכדאי לא לעשות על חום הכי גבוה כי אז מבחוץ מוכן ומבפנים לא כל כך.
וזה בהחלט מחליף תנור. לא יודעת אם האוכל יוצא אותו דבר אבל לא מאוד שונה. רק התכולה משמעותית יותר קטנה.
יש, אבל לא כל כך כדאי להשתמש בו כי אין לו שוליים ואז כל הנוזלים נשפכים למכשיר עצמו לא הרווחנו כלום.
יש ביקום משהי שיש לה גם תנור וגם מיני קיטשן והיא משתמשת בו?
אני עוד לא מצאתי משהי כזו
כנ"למעולם לא יצאל י עוף שמלמטה ממש קשה אם רציתי שלמעלה יהיה צרוב.
בדיוקוזה בהחלט מחליף תנור. לא יודעת אם האוכל יוצא אותו דבר אבל לא מאוד שונה. רק התכולה משמעותית יותר קטנה.
אמרו שזה משמש תחליף לתנורלפני שקניתי את המכשיר מכל הפרסומות הסמויות פה ובמקומות אחרים - הייתי בטוחה שהוא ממש כמו תנור ואפילו עוגה אפשר לאפות בו ...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים