התייעצות מכשיר EMS דגם A24

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם מישהו התנסה במכשיר אלקטרודות זה - ויכול לעדכן אותי אם זה אכן מועיל,
מצורף צילום מפרסומת שלהם
16743953743568077363040323705587.jpg
16743953743568077363040323705587.jpg

• הוסף לסימניות
שכרתי את הנייד...גורנישט מיט גורנישט...
והם החזירו את הכסף ?
או שבשכירות לא מחזירים ?

וכן - מעניין לכמה זמן שכרתם את המכשיר והאם השתמשתם בזה לפי ההוראות ?

בתודה מראש,

סליחה על הטרטור - אבל השיחה אתם הייתה מאוד משכנעת... (כרגיל...)

• הוסף לסימניות
והם החזירו את הכסף ?
או שבשכירות לא מחזירים ?

וכן - מעניין לכמה זמן שכרתם את המכשיר והאם השתמשתם בזה לפי ההוראות ?

בתודה מראש,

סליחה על הטרטור - אבל השיחה אתם הייתה מאוד משכנעת... (כרגיל...)
שכרתי מגורם אחר, לא זכור לי שדובר על החזרת הכסף, אולי יש אנשים שעוזר להם, אני השתמשתי די ברציפות , הטיפול מאוד לא נעים (בלשון המעטה...) ולא היו תוצאות, החזרתי את המכשיר לפני הזמן, ולא ביקשתי שום החזר,

• הוסף לסימניות
לא רואה את התמונה
היה כאןמאשכול אחר על אלקטרודות שהיה כתוב בו שזה עם קרינה הופתעתי!
בכל אופן רכשתי גם EMS
התקלקל ממש מהר..

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
יש משהוא שירד עם המכשיר הנ"ל??

@זבון וזבין
השתמשת בסוף ?
לא קניתי בסוף,
ביררתי אצל כמה חברים שלכל אחד היה סיפור אחר איתם....

אינני רוצה לפרט מחשש לתביעת דיבה - אך אני יכול לומר שדיברתי עם 5 אנשים שיצרו קשר עם החברה - וכולם המליצו לי שלא....
חלק מניסיון על המכשיר,
וחלק מניסיון על ההחזר המלא עד חודש (....),
וחלק על החברה....

• הוסף לסימניות
היי, אשמח לשמוע.
האם יש תוצאות כפי שמפרסמים: הורדה של 3-5 ס"מ בחודש- כ4-5 ק"ג.
מה היתה חווית המשתמש שלכם,
ובגדול האם שווה זמן והתמדה.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם מישהו ממליץ?

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב,
אם משהו התנסה אשמח לשמוע על המכשיר.
ואם משהו קנה דרך חברה/חנות בריאות לנצח?
אשמח לדעת חוות דעת האם בריאות לנצח מחזירים החזר מלא לאחר חודש אם לא מרוצים

• הוסף לסימניות
אני רכשתי את המכשיר A24 לפני ארבע שנים.
הייתי אחרי 5 לידות צפופות ( תוך 6 שנים)
המטרה שלי היתה להוריד בטן עקשנית שהצטברה. אחרי שלא הצלחתי בשום דרך אחרת. לא שינוי תזונה ולא הליכות ולא מכון כושר פעם בשבוע..
אני חייבת לומר שהתוצאות היו מעבר לכל דמיון!
תוך 4 חודשים הבטן שלי נהייתה שטוחה!!!חזקה ואסופה.כבר התחילו ריבועים. אז עברתי לאימון חד שבועי, רק כדי לשמר.
מאמינה במכשיר במיליון אחוז.
זה כלי אמין. בריא. איכותי וברמה מאד גבוהה ופשוט מוכיח תוצאות

• הוסף לסימניות
אציין שגם ילדתי פעמיים תוך כדי שימוש ב"ה לא רק שאין השלכות שליליות אלא להיפך הגעתי חזקה יותר ללידות וכל ההריון היה קל יותר השרירים מתוחזקים ושומרים על בטן אסופה.
החוויה שלי עם המכשיר היא נדירה
עד היום אני משמרת ומץחזקת את הכושר עם שימוש שעה שבועית במכשיר. תענוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה