מלא רוך... שבא למעוך!..

• הוסף לסימניות

רגע של אהבה

• הוסף לסימניות
הרבה זמן לא התחברתי ככה לתמונה :)
תאורה רכה ומדהימה.

לייק!

• הוסף לסימניות
מאד מאד מאד אוהבת את הפוזה!!
וגם תאורה מצוינת
שאפו.

• הוסף לסימניות
התנוחה הזוית הקומפו' בתמונה - הכל מיוחד מיוחד!

• הוסף לסימניות
תוווווות!!!
אין קשר בין הערתי לצילום אבל לא מתאפקת,

• הוסף לסימניות
יפיפה

• הוסף לסימניות
איזה ממוש....
בא לתת ביס.
תנוחה מצוינת ושונה ככ.
סחטיין!

• הוסף לסימניות
ואוו.

• הוסף לסימניות
תמונה מוקסמת.
והתנוחה מהממת.

• הוסף לסימניות
אחת התמונות!!!! הייתי רוצה אותה תלויה בענק במחלקות יולדות . מושלם.

• הוסף לסימניות
תודה כולן איזה כייף לשמוע...

נכתב ע"י esti26;2136449:
אחת התמונות!!!! הייתי רוצה אותה תלויה בענק במחלקות יולדות . מושלם.

גמני;) ... שלחי אותם אלי וונפתור את הענין..

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאני כבר יודעת מי תצלם את הניו בורן שלי...
מדהים

• הוסף לסימניות
וואו יעל,
את לא גומרת להפתיע!
מיוחד וממסיס

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן!

• הוסף לסימניות
באמת תמונה מקסימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה