דרוש מידע מלבושי כבוד חורף תשפ"ה

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות חלוק נערות יוקרתי מידה 4 = L

• הוסף לסימניות
למכירה/ החלפה למידה 4
שמלת זמש שילוב קורדרוי מידה 3 צפה בקובץ המצורף 1764912

מחפשת לקנות חלוק נערות יוקרתי מידה 4 = L
תנסו פה

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איך המידות של הסריג בית ספר?
לבת 8.5 די גבוהה מידה 10 אמור להתאים?

• הוסף לסימניות
לא.
במודיעין עילית את של קרן החסד לא חילקו,
אולי בקריית ספר.

• הוסף לסימניות
גדול פחות נורא מקסימום התופרת תרויח קצת עדיין יוצא זול משמעותית אבל קטן זה באמת מרגיז

• הוסף לסימניות
איך המידות של הסריגים לנשים של YAL?

• הוסף לסימניות
אולי מישהי רכשה חולצות חסידיות ויכולה לתת לי מדידה של החולצה, כדי שאדע איזו מידה להזמין?
(צריכה לכמה בחורים ב"ה וחבל לי להזמין מידה לא נכונה)
וכן, איך הגזרה של ברוחב יחסית לאוריינט?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג לא מדדתי את זה. אבל זה סריג הוא תמיד עומד טוב על הגוף..
עומד טוב - השאלה לאיזו מידה...
אני לא מכירה את המידות שלהם לכן שואלת.
איך זה הולך? אם S=38, אז XXL=46... ואם S=34?
צריכה להבין מה הסדר גודל...

• הוסף לסימניות
למכירה 2 מכנסי ילד מידה 12 שחורות
אשמח למידה11

• הוסף לסימניות
עומד טוב - השאלה לאיזו מידה...
אני לא מכירה את המידות שלהם לכן שואלת.
איך זה הולך? אם S=38, אז XXL=46... ואם S=34?
צריכה להבין מה הסדר גודל...
ואוו אין לי מושג. יעזור לך אם אמדוד? תכתבי לי מה למדוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה