מלון מלון כשר הכי מומלץ בתקופה הזאת

• הוסף לסימניות
במכלול מבחינת,
מחיר
אוכל טוב
יופי ונוחות
מקום יפה
בשקלול הכל מה הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
אולי אף אחד לא עונה כי זה נושא שכבר כל כך נדוש עם כל כך הרבה אשכולות.

זה לא שיש 300 מלונות, לציבור השמרני שברובו מקפיד על כשרות מהודרת יש מלונות שניתן לספור על עשר אצבעות אם לא פחות. זה מה יש.
לפעמים נפתח בפורום אשכול על "איזה מלון חרדי מומלץ" ואני שומע מין משאלת לב שמא יש איזה מלון חרדי לא ידוע שכעת אחד הגולשים יחשוף ובכן, אין אחד כזה.
יש את גלי צאנז, ירמיהו 33, ניר עציון - אלו הם היוקרתיים והמומלצים.
אחר כך יש עוד כמה כמו כינורות, כינר, ציפורי, ציפורי חפץ חיים (לא ממש מלון), אליטוב (נראה לי כבר בלי כשרות).
זהו, זה ההיצע! ועל כל אחד מהם יש שפע מידע פה בפורום כולל השוואות ביניהם

• הוסף לסימניות
יש שתי מלונות שקיבלו הכשר של הבד"ץ ירושלים
באשקלון "גלי תמר"
וליד בית שמש "בית האלה"

• הוסף לסימניות

זה לא שיש 300 מלונות, לציבור השמרני שברובו מקפיד על כשרות מהודרת יש מלונות שניתן לספור על עשר אצבעות אם לא פחות. זה מה יש.
לפעמים נפתח בפורום אשכול על "איזה מלון חרדי מומלץ" ואני שומע מין משאלת לב שמא יש איזה מלון חרדי לא ידוע שכעת אחד הגולשים יחשוף ובכן, אין אחד כזה.
אחר כך יש עוד כמה כמו כינורות, כינר, ציפורי, ציפורי חפץ חיים (לא ממש מלון), אליטוב (נראה לי כבר בלי כשרות).
לא הייתי שמה את ניר עציון כשווה לגלי צאנז/ ירמיהו 33 אין מה להשוות בכלל

• הוסף לסימניות

התכוונתי לשאול מבחינת מלונות מפונים וכדו'
אבל גם בהתאם למצב לפעמים דברים משתנים..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כינר ניר עציון או גלי צ'אנז
בירמיהו 33 יש רק ארוחת בוקר? כי רק זה הוא נותן לי באתר

• הוסף לסימניות
אין כמעט מלונות בכשרויות מהדרין
ואלו שיש, המחירים שם...

יש אפשרות ללכת לצימר ולקנות אוכל מוכן
אפשר להציץ אצלנו באתר על מבחר הצימרים

• הוסף לסימניות
כינורות וציםורי בכנרת זה מלונות ללא חצר או משהו בתוך שכונה ציבורית
שימו לב למי שלא היה שם שידע מראש
פשוט כשאנחנו באנו התאכזבנו ממש הזמנו נוף לים היו חדרים קטנים אז לא התאים לנו שמו אותנו בחדר מקסים אבל לפתוח את הוילון אמר לראות פחים או חחלונות של השכנים לא ממש נחמד
גם שאין שם חצר או מרפסת לחדר כדי לנפוש אויר או להנות מהנוף חובה לצאת מהמלון ללכת (בכינורות לדוגמא) מאחורי המלון במרחק כמה דקות הליכה יש תצפית מעולה אבל זה לא בתוך המלון עצמו
לגבי האוכל היה שם מעולה
שימו לב שכל המלונות שציינתם למעלה הם ברמות כשרות שונות ויש לברר על כל מלון בנפרד
לדעתי ניר עציון לוקח בגדול אלא א"כ מאד אוהבים ים אז כינר
בגלי צאנז לא הייתי זה לא באותה משוואה לגבי המחיר

• הוסף לסימניות
היינו לפני שתי שבתות בכינר
נהננו עד הגג ומהמרחבים כמובן מהחוף הצמוד
הרמה לדעתי בין 3 ל 4 כוכבים
מבחינת אוכל היה מעל ומעבר כל דבר כמה סוגים ובשפע אדיר
עוגות לא משהו אבל לא הייתי קונה בגלל זה עוגה כי יש הרבה קינוחים אז זה מחפה
כשרות: כל הבשרים ברמה בדצית גבוהה החל מהעדה קהילות רובין לנדאו שארית על כל דבר יש דגלון קטן שמעיד על ההכשר כך שאינך חייב לאכול דווקא הכשר זה
המשגיח נמצא במקום דיברתי איתו
יש שם תעודה של הרב אויערבך מטבריה שמעיד עליו שהוא יר"ש ואפשר לסמוך עליו
האוכלוסיה 50 אחוז חרדים 50 דתיים

לדעתי מתאים יותר לזוגות לא לילדים
בסך הכל הכללי נהננו מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה