לא הייתי שמה את ניר עציון כשווה לגלי צאנז/ ירמיהו 33 אין מה להשוות בכללאולי אף אחד לא עונה כי זה נושא שכבר כל כך נדוש עם כל כך הרבה אשכולות.
זה לא שיש 300 מלונות, לציבור השמרני שברובו מקפיד על כשרות מהודרת יש מלונות שניתן לספור על עשר אצבעות אם לא פחות. זה מה יש.
לפעמים נפתח בפורום אשכול על "איזה מלון חרדי מומלץ" ואני שומע מין משאלת לב שמא יש איזה מלון חרדי לא ידוע שכעת אחד הגולשים יחשוף ובכן, אין אחד כזה.
יש את גלי צאנז, ירמיהו 33, ניר עציון - אלו הם היוקרתיים והמומלצים.
אחר כך יש עוד כמה כמו כינורות, כינר, ציפורי, ציפורי חפץ חיים (לא ממש מלון), אליטוב (נראה לי כבר בלי כשרות).
זהו, זה ההיצע! ועל כל אחד מהם יש שפע מידע פה בפורום כולל השוואות ביניהם
לדעתי או גלי צאנז או ירמיהו 33במכלול מבחינת,
מחיר
אוכל טוב
יופי ונוחות
מקום יפה
בשקלול הכל מה הכי מומלץ?
רק לקבוצותיש שתי מלונות שקיבלו הכשר של הבד"ץ ירושלים
באשקלון "גלי תמר"
וליד בית שמש "בית האלה"
התכוונתי לשאול מבחינת מלונות מפונים וכדו'אולי אף אחד לא עונה כי זה נושא שכבר כל כך נדוש עם כל כך הרבה אשכולות.
זה לא שיש 300 מלונות, לציבור השמרני שברובו מקפיד על כשרות מהודרת יש מלונות שניתן לספור על עשר אצבעות אם לא פחות. זה מה יש.
לפעמים נפתח בפורום אשכול על "איזה מלון חרדי מומלץ" ואני שומע מין משאלת לב שמא יש איזה מלון חרדי לא ידוע שכעת אחד הגולשים יחשוף ובכן, אין אחד כזה.
יש את גלי צאנז, ירמיהו 33, ניר עציון - אלו הם היוקרתיים והמומלצים.
אחר כך יש עוד כמה כמו כינורות, כינר, ציפורי, ציפורי חפץ חיים (לא ממש מלון), אליטוב (נראה לי כבר בלי כשרות).
זהו, זה ההיצע! ועל כל אחד מהם יש שפע מידע פה בפורום כולל השוואות ביניהם
כן, רק א. בוקרכינר ניר עציון או גלי צ'אנז
בירמיהו 33 יש רק ארוחת בוקר? כי רק זה הוא נותן לי באתר
אוקי אז לא רלוונטי (לא הבנתי את הקטע במלונות האלו מה בשאר היום?צריך לצום?כן, רק א. בוקר
למה לא מתאים לזוגות עם ילדים?לדעתי מתאים יותר לזוגות לא לילדים
בסך הכל הכללי נהננו מאוד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //