טיול בחו"ל מלון קינג סולומון בטומי - גאורגיה

• הוסף לסימניות
איך ארקיע? הייתם מרוצים? בינתיים הם הספיקו להזיז לנו פעמיים את שעת ההמראה בהלוך ופעם אחת את שעת ההמראה בחזור
גם לנו הזיזו. בפועל חיכנו שעה בהלוך ושעה בחזור להמראה. היה סבבה. מחלקת תיירים דיי צפופה.

• הוסף לסימניות
שימו לב לשמור על הארנק .
בכיס פנימי מאד או במקומות יצירתיים אחרים.
יש שם כייסים במיוחד במקומות הומי אדם וכדאי להזהר.

• הוסף לסימניות
@חיה לנדאו
אפשר לסמוך על הכשרות של חיים אטיאס לגבי חלבי ?​
בקינג סלומון? ביררנו וכן. אפילו את החלב הם מביאים מהארץ מה שלא קיים בכל המקומות. החלב עמיד.
בבית חב"ד הבנתי בזמנו שמשתמשים בחלב נוכרי/ אבקת חלב. על כל מקרה שכל אחד ייבדוק
בשרי, זה מהדרין אבל לא באמת הכשרויות של המהדרין בארץ​

• הוסף לסימניות
@חיה לנדאו
אפשר לקבל מספרי טלפון אצל מי בררתם על הכשרות?
אם את לא רוצה לרשום כאן אשמח שתשלחי למייל lemaanshmo2 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת פרטים לגבי הכשרות במלון
אמרו לי שהמשגיח זה הרב אטיאס
זה משתווה בארץ לבית יוסף? רבנות מהדרין ?

כי את שתיהם בארץ אני לא אוכלת...
ומה האופציות אם לא ההכשר הזה?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת פרטים לגבי הכשרות במלון
אמרו לי שהמשגיח זה הרב אטיאס
זה משתווה בארץ לבית יוסף? רבנות מהדרין ?

כי את שתיהם בארץ אני לא אוכלת...
ומה האופציות אם לא ההכשר הזה?
אין אופציה. או למעשה האופציה היא לא לנסוע. או להביא אוכל מהבית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשהיינו שם הבאנו מחבת מהבית (אפשר גם סיר חד"פ) בחלק מהימים שכרנו חדר עם מטבחון ובישלנו קצת, היה נחמד.הבננות היו מעולות

• הוסף לסימניות
מכיר/ה את הכשרות הזאת?

למה זה משוותה בארץ?

תודה
הכשרויות בחו"ל לא משתוות לארץ חד וחלק!!!
ובכל הפרמטרים.
משיחה אישית עם אחד מהמסטרים בכשרות בעולם.
אפילו במרכזי חרדים בחו"ל זה לא אותה רמה!
שכל אחד ישאל את רבותיו ולפי זה ינהג ולא לפי איזה ניק שלא יודעים מי הוא מאיזה קהילה הוא ומה רמת הרוחניות וההקפדה שלו שכל דבר ניתן לפרשנות...

בקשר לחלב בקינג סלומון לאחרונה הייתי שם והיה חלב ישראל אבל לא מהארץ (הטעם שלו ממש גרוע!! עדיף להביא מהארץ)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה