דרוש מידע מלטונין בבית שמש

• הוסף לסימניות
איפה אני מוצא הבי זול בבית שמש מלטונין של מקסי הלט ????

• הוסף לסימניות
0527689216

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע של 10 מ"ג אבל של 5 מ"ג יש לי
אתה יכול לקחת 2 של 5 מ"ג.

• הוסף לסימניות
באינטרנט.

אפשר להזמין באתר של kosher vitamin כולל משלוח.

הכי זול בבית שמש.

• הוסף לסימניות
זה אתר אמין ??

הזמנתי מ־iHerb הרבה פעמים, אתר אמין מאוד.
(אני תמיד משלמת דרך PayPal, ליתר ביטחון)

יש שם מוצרים במחירים של חצי ולעיתים פחות לעומת המחירים בארץ.

לדוגמה:
פרנטל Zahler
180 כדורים ב 254 ש"ח אחרי 20% הנחה
(כדאי להזמין רק את זה כדי לא לעבור את רף המס)

ויטמין D
במינון 5000 או 10000 IU במחירים משתלמים מאוד

ויטמין B12
360 כדורים (לשנה) ב 104 ש"ח

קוד קופון להנחה: JULYSUP20
משלוח חינם בקנייה מעל 225 ש"ח

יש להם גם 10 מ"ג של מקסי הלט ??

לא ראיתי 10 מ"ג של מקסי הלת באתר,
אבל יש באותו מינון ממותגים אחרים – לא פחות טובים.
שווה לבדוק, לפעמים גם הרבה יותר משתלמים במחיר
אני אישית משתמשת במוצר הרבה יותר זול (1 מ"ג) שעובד מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה