המשכנתא המדוברת נלקחה לפני כחודש וחצי כבררק שתהיה מעודכן הפריים יהיה 2.2
זה הצעה לפני עלית הריבית של בנק ישראל ככל הנראה
עדיין לא מבין.כי רוב המשכנתא הקיימת שלי תסתיים עוד 4 שנים.
אני מקווה שבין השנה הרביעית לחמישית אסיים את כל המסלול הזה במשכנתא החדשה. מובן למה נבחר ככה?
המסלול משתנה כל 5.עדיין לא מבין.
משתנה כל 2/2.5 שנים, זול יותר.למה איזה מסלול היית לוקח במקום ?
נחמד, לא משגע ביחס לאחוז המימון.אשמח לקבל את דעת המומחים על התמהיל והריביות:
ההצעה מבנק דיסקונט לפני מכרז ריביות.
הלוואה של 700 אלף
44 אחוז מימון
466000 - פריים - 20 שנה - 2.05 (פריים + 0.2)
234000 - קבועה לא צמודה - 15 שנה - 3.75
החזר חודשי 4070
על פי מחשבון משכנתא - ההחזר הסופי יהיה 960000
37 אגורות לשקל
קל"צ 3.75 לא גבוה ביחס לשוק?נחמד, לא משגע ביחס לאחוז המימון.
הייתי מכניס מעט רכיב של מ"צ לנסות להוריד את הפריים בכמה עשיריות האחוז.
סביר, ביחס למצב השוק ולאחוזי המימון, אפשר יותר טוב, אבל באופן כללי הקל"צים בזינוק שלא נראה פה שנים.קל"צ 3.75 לא גבוה ביחס לשוק?
אם הרקע שלך חלק, אפשר לכאורה להשיג דברים יותר טובים.אשמח ליעוץ עם זה שווה משכנתא לשיפוץ 600k שווי דירה 2.5m הכנסות 25צפה בקובץ המצורף 1114082
ועולה יותר מהר...משתנה כל 2/2.5 שנים, זול יותר.
גיל 60 זה משנה?אם הרקע שלך חלק, אפשר לכאורה להשיג דברים יותר טובים.
אני ממש לא אוהב לתת הצעות. אני אוהב את הלקוחות שלי רק בהמלצה מאחד לשני . שאני לא צריך לשכנע אותם שאני עושה להם דברים טובים. אבל במקרה שלך זה דוגמא קלאסית הכי ראשונית למשחק שיועץ יכול לשפר לך את המשכנתא פלאים. כל יועץ קצת מנוסה מוציא לך מזה הרבה יותר טוב..אשמח לקבל את דעת המומחים על התמהיל והריביות:
הלוואה של 700 אלף
44 אחוז מימון
החזר חודשי 4070
37 אגורות לשקל
אגב שלא תחשוב שהריביות זוועה.. אלא בגלל משחקים אחרים שיועצים משחקים עם אחוזי מימון וכואשמח לקבל את דעת המומחים על התמהיל והריביות:
הלוואה של 700 אלף
44 אחוז מימון
החזר חודשי 4070
37 אגורות לשקל
אשמח ליעוץ עם זה שווה משכנתא לשיפוץ 600k שווי דירה 2.5m הכנסות 25צפה בקובץ המצורף 1114082
אם הרקע שלך חלק, אפשר לכאורה להשיג דברים יותר טובים.
?גיל 60 זה משנה?
rhon.co.il
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //