חידה ממלכה בחידון ~ אוסף חידונים כוזרים

• הוסף לסימניות
קראתם את הסדרה ממלכה במבחן?
חושבים שאתם שולטים בכל הפרטים הקטנטנים?
אז ייצרתי שני חידונים נחמדים על הממלכה, (ויש גם משובים...)
מוזמנים להתנסות >>>

בחידונים האלו הציון המירבי הוא 70 נקודות.

ויש חידון נוסף שלא אני הכנתי, אבל הוא חמוד ממש!
קרדיט לניקית @שירה שרה שהביאה אותו,
הנה:

עשה מה שאתה עושה - לא זוכרת איך אומרים ביוונית :sne: איסתרק למהללאל - כשהיה עוד מיכאל
צבע העיניים
לא ולא
הייתי כותבת מעבר לזה שהם זקנים
טעות שלי. איזדרו הוא מורה, בלבל אותי הקטע עם ההיפנוט, מי שזוכר...

כן וכן. והם גם שניהם סייפים מצויינים, ושניהם היו מרדניים בגיל 15-17 ושניהם בהירי שיער.
אבל לא לזה התכוונתי...
והמשפט ביוונית הוא ממש לא, שימי לב! זה שני מילים ולא ארבע...

מתו בדרך ונמצאו בעגלה שלקחו אותה/ נלקחה לכפר
לא אחזתי ראש שזה קלידיאס! משום מה חשבתי על מטריאס ולא הצלחתי למצוא שום מכנה משותף מלבד צביעות...

את זה דווקא זכרתי, אבל אני לא מצליחה להיזכר במילים או בתרגומן. יוסף אמר את זה לשלוואן בגלל ליאה אבל אני לא זוכרת מה...
כן נכון! יוסף דיבר עם שלוואן ביוונית כדי שליאה לא תבין!
למה הכוונה כאן, למען ה'???

את זה דווקא זכרתי, אבל אני לא מצליחה להיזכר במילים או בתרגומן. יוסף אמר את זה לשלוואן בגלל ליאה אבל אני לא זוכרת מה...
יוסף דיבר עם שלוואן ביוונית/לטינית כדי שליאה לא תבין.
המילים היו 'צדקת בני, אסיר הוא אכן איננו מיכאל' מזיכרון.
אבל לא על זה התכוונתי...

יוסף דיבר עם שלוואן ביוונית/לטינית כדי שליאה לא תבין.
המילים היו 'צדקת בני, אסיר הוא אכן איננו מיכאל' מזיכרון.
אבל לא על זה התכוונתי...
נראה לי עליתי על זה!!!
פאר אמר לשלוואן שישמור על הפה שלו - כשבא להודיע לו על השידוך המוזר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה