חידה ממלכה בחידון ~ אוסף חידונים כוזרים

• הוסף לסימניות
קראתם את הסדרה ממלכה במבחן?
חושבים שאתם שולטים בכל הפרטים הקטנטנים?
אז ייצרתי שני חידונים נחמדים על הממלכה, (ויש גם משובים...)
מוזמנים להתנסות >>>

בחידונים האלו הציון המירבי הוא 70 נקודות.

ויש חידון נוסף שלא אני הכנתי, אבל הוא חמוד ממש!
קרדיט לניקית @שירה שרה שהביאה אותו,
הנה:

בטוח? משום מה זכור לי ביוונית. תענה את התשובה שאדע על מה אתה מתכוון
age quod agis
"עשה מה שאתה עושה" פתגם בלטינית שמשמעותו-התרכז במוטל עליך.

חוצמיזה, טוב לי בהיותי בת, לא מחפשת להפוך לבן....

כאמור לא זאת הייתה התשובה
ואני מתנצל... זה פשוט מדי @דו משמעי ....
סולחת שלא הבנתם שלא התכוונתי לענות

ניק אחד או אחת כתב לחרדתי שהמשפט עשה מה שאתה עושה ביוונית הוא
ואנוכי רק רציתי לומר שהוא בלטינית

איך אפשר לשכוח את זה אם זה היה בחידון שעשיתי???o_O

מי אמר משפט ביוונית, בספר מהללאל, קשור לשלוואן... אוי חורפנתי...
כשהלכו לקניות בשוק לפני החתונה של שלוואן , ונגמר הכסף, אז האציל שאיתו (לא זוכרת איך קוראים לו ) נגע בו קלות ואמר לו ביוונית שנגמר הכסף,

מי אמר משפט ביוונית, בספר מהללאל, קשור לשלוואן... אוי חורפנתי...
נראה לי שפשוט מאוד
פותחים ת'ספר, מדפדפים קלות וכל פעם שרואים שיש פס בתחתית העמוד ומתחתיו כתוב משהו קטן בודקים אם זה זה

כשהלכו לקניות בשוק לפני החתונה של שלוואן , ונגמר הכסף, אז האציל שאיתו (לא זוכרת איך קוראים לו ) נגע בו קלות ואמר לו ביוונית שנגמר הכסף,
וזה בלי לקרוא את התשובה בספוילר הירקרק שלי???
אם כן, @סגול בהיר , אני ממנה אותך לסגני הבלתי מעורער בענייני ממלכה במבחן, משכורתך תהיה ששים פאררך זהב לשנה, הריעו!!!

נערך לאחרונה ב:
נראה לי שפשוט מאוד
פותחים ת'ספר, מדפדפים קלות וכל פעם שרואים שיש פס בתחתית העמוד ומתחתיו כתוב משהו קטן בודקים אם זה זה
אבל זכור לי שבכלל לא כתוב שם ביוונית, אלא רק ש'הוא אמר ביוונית'

וזה בלי לקרוא את התשובה בספוילר הירקרק שלי???
אם כן, @סגול בהיר , אני ממנה אותך לסגני הבלתי מעורער בענייני ממלכה במבחן, משכורתך תהיה ששים פאררך זהב לשנה, הריעו לסגן!!!
איזה מינוי מרגש!!!
תודה לכולם על הלייק, אנשים טובים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה