שיתוף ממלכה במבחן בראי הAI , דף אחר דף. לפי סדר עמוד היומי.

מצב
הנושא נעול.
להעלות תמונות שכבר יצרתי על העמודים האחרונים או לחכות עם זה עד מוצאי יוה"כ?

צילום מסך 2025-08-24 161836.png
צילום מסך 2025-08-24 160710.png
צילום מסך 2025-08-24 160646.png

יפות ממש.
אבל אולי כדאי שתעלה תמונה אחת, הכי מדויקת, מכל סצנה. שנהיה ממוקדים יותר.
התמונה האמצעית בהודעה השנייה, יצאה ממש יפה.

יפות ממש.
אבל אולי כדאי שתעלה תמונה אחת, הכי מדויקת, מכל סצנה. שנהיה ממוקדים יותר.
התמונה האמצעית בהודעה השנייה, יצאה ממש יפה.
אני לא יודע בדיוק מה הכי מדויק ולכן אני רוצה חוות דעת של קהל
התמונות וואו!! רק חבל שהדמויות לא נראות יהודיות. לא כמו שדמינתי. אבל סך הכל הם יפיפיות ואיכותיות.
ואני מסכים עם הטענה היהודית אבל אני יחזור על זה עוד פעם אני מפחד שזה יפגע באיכות התמונה
כי שמבקשים את זה הוא יכול ליצור לי את איסתרק חסיד
ועכשיו ניסיתי לברר אצל ג'י פי טי מה זה תווי פנים יהודיים ואיך הדמויות יראו אם אוסיף בהנחיה תווי פנים יהודיים וזה כתב לי
אופסססססס נטפרי לא מרשה לי לדבר אתך על זה....

ואני מסכים עם הטענה היהודית אבל אני יחזור על זה עוד פעם אני מפחד שזה יפגע באיכות התמונה
כי שמבקשים את זה הוא יכול ליצור לי את איסתרק חסיד
אולי כדאי לכתוב, עם תווי פנים שמיים. (ואגב, הם ממילא התגיירו, מי שמתגייר לא משנה פתאום את תווי פניו, ככה שהכל בסדר)

אולי כדאי לכתוב, עם תווי פנים שמיים. (ואגב, הם ממילא התגיירו, מי שמתגייר לא משנה פתאום את תווי פניו, ככה שהכל בסדר)
סוף סוף הקשיבו לקול הַהיגיון...
חוץ מזה שאני לא חושב שפעם יהודי שהיה חי באיזה חור בחו"ל היה נראה כמו חסיד גור....
או אברך מב"ב...

אין טעם לבקש "יהודי" - זה לא יעבוד!
תתאר לו מה ליצור: כיפה, חולצה לבנה, חליפה, עניבה, וכו'.
'יהודי' סתם יסבך ואם יסכים ליצור ייצא מפלצת בד"כ.
איזה כיף לשמוע קול שפוי ורענן תדפדף כמה דפים אחורה אני לא זוכר אם באשכול הזה או בקודם אבל תראה כמה שקו"ט היה על הענין של יהודי...

מדענית
שמתי עצוב לא בגלל התגובה אלא מחמת זה שרק עכשיו אנשים פה קולטים שלבקש תווי פנים יהודיים זה לא אפקטיבי ואם כבר זה מתפרש כבן אדם עם לבוש חסידי כי הבינוש הולכת ישר על קיצון
או יותר גרוע על אנטישמיות ואז הבינה לא מגיבה כי זה נגד המגבלות שלה...

איזה כיף לשמוע קול שפוי ורענן תדפדף כמה דפים אחורה אני לא זוכר אם באשכול הזה או בקודם אבל תראה כמה שקו"ט היה על הענין של יהודי...
שכחתי להוסיף "בלת"ק". ההודעה הקודמת שלי כתבתי על ההודעות האחרונות מהעמוד הזה.

שכחתי להוסיף "בלת"ק". ההודעה הקודמת שלי כתבתי על ההודעות האחרונות מהעמוד הזה.
מה זה בלת"ק? ומתי כתבת את ההודעה הזו תשלח פה קישור אם אפשר למה בד"כ אתה כותב דברים חכמים
ודרך אגב למה אתה לא יוצר פה ? זה לא אמור להיות הקהילה שאתה משתייך אליה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה