- הוסף לסימניות
סתם תחושת בטןמקור?
אין לי מקור או משהו...
סתם תחושת בטןמקור?
מה הו"א שלא להעלות?להעלות תמונות שכבר יצרתי על העמודים האחרונים או לחכות עם זה עד מוצאי יוה"כ?
התמונות וואו!! רק חבל שהדמויות לא נראות יהודיות. לא כמו שדמינתי. אבל סך הכל הם יפיפיות ואיכותיות.איך יצאו התמונות האחרונות ?
אני לא יודע בדיוק מה הכי מדויק ולכן אני רוצה חוות דעת של קהליפות ממש.
אבל אולי כדאי שתעלה תמונה אחת, הכי מדויקת, מכל סצנה. שנהיה ממוקדים יותר.
התמונה האמצעית בהודעה השנייה, יצאה ממש יפה.
ואני מסכים עם הטענה היהודית אבל אני יחזור על זה עוד פעם אני מפחד שזה יפגע באיכות התמונההתמונות וואו!! רק חבל שהדמויות לא נראות יהודיות. לא כמו שדמינתי. אבל סך הכל הם יפיפיות ואיכותיות.
אולי כדאי לכתוב, עם תווי פנים שמיים. (ואגב, הם ממילא התגיירו, מי שמתגייר לא משנה פתאום את תווי פניו, ככה שהכל בסדר)ואני מסכים עם הטענה היהודית אבל אני יחזור על זה עוד פעם אני מפחד שזה יפגע באיכות התמונה
כי שמבקשים את זה הוא יכול ליצור לי את איסתרק חסיד
סוף סוף הקשיבו לקול הַהיגיון...אולי כדאי לכתוב, עם תווי פנים שמיים. (ואגב, הם ממילא התגיירו, מי שמתגייר לא משנה פתאום את תווי פניו, ככה שהכל בסדר)
וואו נכון צודק/צודקת.אולי כדאי לכתוב, עם תווי פנים שמיים. (ואגב, הם ממילא התגיירו, מי שמתגייר לא משנה פתאום את תווי פניו, ככה שהכל בסדר)
אין טעם לבקש "יהודי" - זה לא יעבוד!טוב וזה בנוסף מה שר' גוגל ענה לי....
אולי תדרשו אם כבר תווי פנים עדינים....
צפה בקובץ המצורף 2046479
לוידע' בגלל שחלקם מדמיינים את איסתרק עם תווי פנים עדינים?למה???
הרגע הבנו שלא צריך!
איזה כיף לשמוע קול שפוי ורענן תדפדף כמה דפים אחורה אני לא זוכר אם באשכול הזה או בקודם אבל תראה כמה שקו"ט היה על הענין של יהודי...אין טעם לבקש "יהודי" - זה לא יעבוד!
תתאר לו מה ליצור: כיפה, חולצה לבנה, חליפה, עניבה, וכו'.
'יהודי' סתם יסבך ואם יסכים ליצור ייצא מפלצת בד"כ.
שכחתי להוסיף "בלת"ק". ההודעה הקודמת שלי כתבתי על ההודעות האחרונות מהעמוד הזה.איזה כיף לשמוע קול שפוי ורענן תדפדף כמה דפים אחורה אני לא זוכר אם באשכול הזה או בקודם אבל תראה כמה שקו"ט היה על הענין של יהודי...
מה זה בלת"ק? ומתי כתבת את ההודעה הזו תשלח פה קישור אם אפשר למה בד"כ אתה כותב דברים חכמיםשכחתי להוסיף "בלת"ק". ההודעה הקודמת שלי כתבתי על ההודעות האחרונות מהעמוד הזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים