מקווה שהחרב ערבה לְחִכּוֹ של הירלוס....
וואו!מקווה שהחרב ערבה לְחִכּוֹ של הירלוס....
התמונה נוצרה ע"י ברו, (וסליחה שאני לא מתייג, פשוט מסובך קצת...)וואו!
תראה כאן:מה זה לתייג, ומה זה עושה?
יש קצת בעיה עם ניקוד, אבל אפשר בקלות להעתיק את השם ולהדביקמיד אחרי הכרוכית אתה כותב את השם שלך. ספציפית את השם שלך קצת מורכב לתייג.
באמצעית המבע של הפנים של איסתרק מעולה!שלוש תמונות כבקשתכם
ואני מבין אל ליבכם לגמרי ומצטער עד עומק נפשי על הטרחה הנוראית
סתאאאאאם צוחק תנו תגובות על החדשים.....
וכן אני יודע שבתמונה אחת יש לו שיער קצר וללא מגינים ובתמונה השלישית יש חרבות ענק מוזרות, אני יודע את זה
צפה בקובץ המצורף 2044854צפה בקובץ המצורף 2044856צפה בקובץ המצורף 2044855
אם אני לא טועה כשמעתיקים את השם, התיוג לא שולח התראה, ובשביל לנקד את ברו צריך לנקד קודם כל את השווא, ואחר כך את הדגש.יש קצת בעיה עם ניקוד, אבל אפשר בקלות להעתיק את השם ולהדביק
לגמרי!באמצעית המבע של הפנים של איסתרק מעולה!
אם רוצים שיצא משהו מהאשכול הזה - צריך להפסיק את כל הדיונים והפטפטת ולהעבירם לנספח, כדי שנוכל לראות את התמונות גם בלי חיפוש מעמיק בין ההודעותאבקש להפסיק הרגע עת הדיון על תיוגים, לא כאן המקום וינעלו את האשכול, מי שרוצה יחפש בפורום וימצא מספיק מידע בענין. איך מנקדים כבר כתבנו בתחילת האשכול.
טוב, היום אני רואה שלא היה פעיל כ"כ אז נמשיך מחר עם אותם חמשה עמודים של היום, 9, 10, 11, 12, 13.
קדימה ,לעבודה.
כן, במגדל עם הציפור והעייטאיסתרק מתחיל בחלום של המלך רעואל?
זה מאוד תלוי לא כולם יוכלו ליצור בגלל שהמון ישיבות מתחילים מחר כבר את זמן אלול ב"ההחל ממחר ועד אחרי יום כיפור, נפסיק להתקדם בסדר הדפים עקב זמן אלול והימים הקדושים. ואני חושב שנחזור לדף יומי בלבד, אז היום ומחר,עמודים 9,10.
כי זה הרבה יותר מסובך לנקד אותו והרבה יותר קל פשוט לגרור אותו לחלונית הכתיבה....מי שרוצה ליצור בינתיים עד ביה"ז הבעל"ט, שיצור מהעמודים הקודמים עד עמוד 10.
ולבקשת @בְּרוֹ ביום הראשון של ביה"ז תשרי נתחיל עם העמודים 9,10.
אם למדת לנקד במזל"ט... למה את השם שלך אתה מעתיק?!?
מקור?והצלחה בישיבה אם אתה עולה ליש"ג כי כך נראה לי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים