שיתוף ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI

איסתרק אשמח שתדייקו אותי אם יש פרט לא נכון, בקשר לשיער- החלטתי לעשות אותו בזווית שלא ברור אם השיער הארוך הוא על כל הראש- או רק בצידי הפנים כפאות- כי לא נסגרתי אם בתור מלך הוא מגולח או לא🙃
ושוב- אשמח לתגובות אם ככה דמיינתם ומה ניתן לשפר
1750280418344.png

ניסיתי ליצור תמונה של שלוואן ודודו, לא ממש הצליח...
לעומת זאת היה נראה לי שהפרצוף יותר מתאים לדיזר... (רק הבעיה שיש שם מישהו ענק שלא ממש מתאים...)
צפה בקובץ המצורף 1729570
באיזה אתר יצרת את התמונה הזו?
דרך אגב ממש אהבתי ..
ואת\ה יכולים דרך אגב לראות את הערתי בנוגע ללוחמים ויקינגים לגבי נראותם החיצונית...[ISPOILER][/ISPOILER]

באיזה אתר יצרת את התמונה הזו?
יצרתי בדיזיינר
ואת\ה יכולים דרך אגב לראות את הערתי בנוגע ללוחמים ויקינגים לגבי נראותם החיצונית...[ISPOILER][/ISPOILER]
את
אם תביא קישור אוכל לקרוא…
ודבר שני, בכלל לא זכרתי שיצרתי את תמונה הזאת…

יצרתי בדיזיינר

את
אם תביא קישור אוכל לקרוא…
ודבר שני, בכלל לא זכרתי שיצרתי את תמונה הזאת…
ויצא לי טעות בכתיבה ,התכוונתי לשריריים ואלרון... ולא לאלמון ושמימים....

דרך אגב ,איך יצרת את התמונה בצורה הזו שזה נראה אשכרה תמונה אמיתית?
איזה הוראות צריך לתת??

א. כש מ. קינן כותבת על הקווארים היא התכוונה לאומה אמיתית או בדויה כי לפי מה שבדקתי היה סוג של כזו אומה אבל ההגיה של שמם שונה ,והם לא נראה לי היו נוודים כמו שכתוב בספר ,אבל זה די מתאים בגלל שכתוב שהם היו כמה שבטים שהתפלגו מהממלכה הכוזרית הקדומה
ב. אין עליהם ולהם כמעט שום תיעודים ציורים כתובים היסטורית ככה שאי אפשר ליצור דמות של קווארי בצורה אותנתית כי פשוט אין מושג איך הם נראו ....
אבל וודאי שהם לא נראו כמו אינדיאנים ומי שלא הבין לכוונתי יכול להציץ לאחת היצירות בתחילת האשכול בדפים 1 או 2
אם למשהו יש תשובה ו/או תיקון אשמח מאוד לתגובה....

עוד הערה בהמון מהיצירות שיוצרים פה את חלק מצמרת ההנהגה והצבא הכוזרית ושאר האומות המוזכרות לא שמים דגש על הלבוש
ובמקרים רבים מאוד הלבוש של אולה/בסטיאן/לאבו/ואפילו שלדודו של אלרון לא שייך היסטורית לסיטואציה ,
והם לובשים בגדי צבא המאופיינים לאנשי צבא מאות שנים אחר כך מה שיצר חוסר נכונות מובהק ביצירה שברוב המקרים יפה ומושקעת מאוד...
ועוד נקודה-שיוצרים את איסתרק כנראה יש רוב לא מבוטל של היוצרים שבהוראת היצירה כובים גם שיער ארוך בלונד וגם תוי פנים עדינים מה שיוצר מראה נשי לאיסתרק וגורם לי ספציפית לרתיעה ,קחו לתשומת ליבכם.....
ותודה רבה לתותחים/ות שמעלים פה;)

אוקיי.... בקשר לזה, יצירה יפה בדרך כלל יוצאת בלי הרבה קשר למה שמתארים לבינה, למשל את היצירה של מהללאל עשיתי בנייט קפה ונתתי לו הוראות ממש פשוטות, ובל זאת יצאה תמונה יפה מאוד לדעתי, שממש מבטאת אותו, אבל בניסיונות אחרים, (שנראה לי שכתבתי הוראות יותר מפורטות) יצא פשוט זוועה! ולכן את לשפוט את היוצר אלא את המייצר... העיקר תמשיכו להעלות תמונות מדהימות!

הייתי אומרת שהוא דומה יותר לידרת, אבל בתכל'ס מושלם!
וניסיון של איסתרק ודיאלידאן על הגג, משום מה הוא השמיט את איסתרק
YxyIHz5ExGvNbfKlClQ4--1--uqre8.jpg
זה יפה בטירווף, היצירה שלך...
ולגבי היצירה שלי -
נכון שהוא לא עונה על כל הפרטים המאפיינים של קאה,
אבל זה בפירוש לא ידרת שכאמור היה רזה ונראה יחסית שונה מאביו

א. כש מ. קינן כותבת על הקווארים היא התכוונה לאומה אמיתית או בדויה כי לפי מה שבדקתי היה סוג של כזו אומה אבל ההגיה של שמם שונה ,והם לא נראה לי היו נוודים כמו שכתוב בספר ,אבל זה די מתאים בגלל שכתוב שהם היו כמה שבטים שהתפלגו מהממלכה הכוזרית הקדומה
ב. אין עליהם ולהם כמעט שום תיעודים ציורים כתובים היסטורית ככה שאי אפשר ליצור דמות של קווארי בצורה אותנתית כי פשוט אין מושג איך הם נראו ....
אבל וודאי שהם לא נראו כמו אינדיאנים ומי שלא הבין לכוונתי יכול להציץ לאחת היצירות בתחילת האשכול בדפים 1 או 2
אם למשהו יש תשובה ו/או תיקון אשמח מאוד לתגובה....
יש אפשרות שהם פרי דמיונה, בדיוק כמו שהכוזריים הם סוג של ׳פרי דמיון׳, למרות שיש סיכוי שהם היו קיימים.
לכאורה, הקווארים הם שבטים נודדים שנפרדו, כפי שציינתם מכוזר. היות ובימי קדם היו הרבה שבטים שחלקם החזיקו מעמד מאות שנים בודדות (אם לא פחות) ואז כתוצאה מתמורות שונות בעולם הם נכחדו.
האינדיאנים זה סיפור שונה, הם ילידים שמכיוון שחיו במערב העולם אף אחד לא הכיר אותם. (לא הבנתי למה הבאתם את הדוגמא הזאת..)

• תודה
Reactions: T;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה