איצי שטרנשוס
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #1,681
סוף סוףדייזר,רק שהבינה לא הסכימה בשום אופן לעשות לו צלקתצפה בקובץ המצורף 1733684
גבר או אישה
ואוו רק עכשיו אני אוחזתגבר או אישה
ממש אבל ממש סליחה...
באיזה אתר יצרת את התמונה הזו?ניסיתי ליצור תמונה של שלוואן ודודו, לא ממש הצליח...
לעומת זאת היה נראה לי שהפרצוף יותר מתאים לדיזר... (רק הבעיה שיש שם מישהו ענק שלא ממש מתאים...)
צפה בקובץ המצורף 1729570
יצרתי בדיזיינרבאיזה אתר יצרת את התמונה הזו?
אתואת\ה יכולים דרך אגב לראות את הערתי בנוגע ללוחמים ויקינגים לגבי נראותם החיצונית...[ISPOILER][/ISPOILER]
יצרתי בדיזיינר
את
אם תביא קישור אוכל לקרוא…
ודבר שני, בכלל לא זכרתי שיצרתי את תמונה הזאת…
www.prog.co.il
אקרא במוצ״ש בעז״הויצא לי טעות בכתיבה ,התכוונתי לשריריים ואלרון... ולא לאלמון ושמימים....![]()
שיתוף - ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI
ומי זה? אולה וטוביה, רק צריך להזכיר שטוביה היה לבוש טוב, רק הבגדים היו טיפה קטנים עליוwww.prog.co.il
זה יפה בטירווף, היצירה שלך...הייתי אומרת שהוא דומה יותר לידרת, אבל בתכל'ס מושלם!
וניסיון של איסתרק ודיאלידאן על הגג, משום מה הוא השמיט את איסתרק
![]()
לא זוכרת….דרך אגב ,איך יצרת את התמונה בצורה הזו שזה נראה אשכרה תמונה אמיתית?
איזה הוראות צריך לתת??
יש אפשרות שהם פרי דמיונה, בדיוק כמו שהכוזריים הם סוג של ׳פרי דמיון׳, למרות שיש סיכוי שהם היו קיימים.א. כש מ. קינן כותבת על הקווארים היא התכוונה לאומה אמיתית או בדויה כי לפי מה שבדקתי היה סוג של כזו אומה אבל ההגיה של שמם שונה ,והם לא נראה לי היו נוודים כמו שכתוב בספר ,אבל זה די מתאים בגלל שכתוב שהם היו כמה שבטים שהתפלגו מהממלכה הכוזרית הקדומה
ב. אין עליהם ולהם כמעט שום תיעודים ציורים כתובים היסטורית ככה שאי אפשר ליצור דמות של קווארי בצורה אותנתית כי פשוט אין מושג איך הם נראו ....
אבל וודאי שהם לא נראו כמו אינדיאנים ומי שלא הבין לכוונתי יכול להציץ לאחת היצירות בתחילת האשכול בדפים 1 או 2
אם למשהו יש תשובה ו/או תיקון אשמח מאוד לתגובה....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים