העיניים יצאו שלאאניות, נכון?העיניים שלו לא יצאו ירוקות, אולי בגלל זה זה לא ברור?
לא הבנתיהעיניים יצאו שלאאניות, נכון?
כשאליהו סיפר אותו הוא שם ידיים על הפאות..היה כתוב שיש לו? זכור לי תלתלים שחורים שנופלים לצידי פניו.
של שלוואן.לא הבנתי
נראלי שהפאות התמזגו עם התלתלים...כשאליהו סיפר אותו הוא שם ידיים על הפאות..
אני לא זוכרת. מנסה ולא הולך לי.כשאליהו סיפר אותו הוא שם ידיים על הפאות..
אני כן זוכרת. זה היה הרגע כי כואב בספר- מהללאל מגולח! איך אני יכולה לשכוח דבר כזה??אני לא זוכרת. מנסה ולא הולך לי.
זוכרת תלתלים שחורים.
מתי זה היה????????
את יכולה לפרט?
מקום שאסור לגלח שם, שמשאירים שם שערות. (לא תקיף שיער ראשך אולי?!)את יכולה לפרט?
הגיוני..נראלי שהפאות התמזגו עם התלתלים...
פשוט כשאליהו סיפר אותו הוא הניח יד על מקום הפאות כדי ששם יישאר שיער.
בגשם!!אני לא זוכרת. מנסה ולא הולך לי.
זוכרת תלתלים שחורים.
מתי זה היה????????
נעביר אותו לרבי נטרונאי..טוב, אני אשאיר את הדיון ההלכתי לטובים ממני.
דחוףףףף (אני לא מתעסקת בבינה..)ותצרו עוד תמונות, למה לי לא הולך כל כך...
אנחנו נשמח לראות את הנסיונות שלך!מקום שאסור לגלח שם, שמשאירים שם שערות. (לא תקיף שיער ראשך אולי?!)
לא פאה מסולסלת.
טוב, אני אשאיר את הדיון ההלכתי לטובים ממני.
ותצרו עוד תמונות, למה לי לא הולך כל כך...
ברורראנחנו נשמח לראות את הנסיונות שלך!
שאליהו סיפר את מהללויאללה, תנו לי רעיון.
אבל כשהשיער ארוך - הפיאות מתמזגות...דימיינתי שבכוזר כולם הלכו עם פאות ארוכות, בגלל שאצל איסתרק זה מצויין מפורש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים