שיתוף ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI

היה כתוב שיש לו? זכור לי תלתלים שחורים שנופלים לצידי פניו.

צודקות, זה נתון קצת מבלבל, החזות היהודית. כאילו את מדמיינת את יוזבד עם כיפה? או את איסתרק, פדהאל?
אני לא בכל אופן...
ודעתי פאות וכיפה לא הכי תואמות סיטואציה.
העיניים יצאו שלאאניות, נכון?
לא הבנתי

נראלי שהפאות התמזגו עם התלתלים...
פשוט כשאליהו סיפר אותו הוא הניח יד על מקום הפאות כדי ששם יישאר שיער.
צפירת הרגעה.
תודה @ציף את זה זכרתי.
אבל זה היה פאה במובן אחר ממה שאנחנו מדמיינות.

את יכולה לפרט?
מקום שאסור לגלח שם, שמשאירים שם שערות. (לא תקיף שיער ראשך אולי?!)
לא פאה מסולסלת.
טוב, אני אשאיר את הדיון ההלכתי לטובים ממני.
ותצרו עוד תמונות, למה לי לא הולך כל כך...

נראלי שהפאות התמזגו עם התלתלים...
פשוט כשאליהו סיפר אותו הוא הניח יד על מקום הפאות כדי ששם יישאר שיער.
הגיוני..
אני לא זוכרת. מנסה ולא הולך לי.
זוכרת תלתלים שחורים.
מתי זה היה????????
בגשם!!
(אש ומים, השילוב החביב עלי..)

מקום שאסור לגלח שם, שמשאירים שם שערות. (לא תקיף שיער ראשך אולי?!)
לא פאה מסולסלת.
טוב, אני אשאיר את הדיון ההלכתי לטובים ממני.
ותצרו עוד תמונות, למה לי לא הולך כל כך...
אנחנו נשמח לראות את הנסיונות שלך!
יאללה תעלו תמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה