בטוח???בגלל שאצל איסתרק זה מצויין מפורש.
עד שיפתח.....אני פוחדת שתהרגו אותי...
תבינו שזה מה שקורה כשאת כותבת לבינה: סגנון עתיק...
ולא, זה ממש לא דומה ליוזבד ושאול.
כן, פעם כן התעסקתי איתה..את יכולה לראות פה באשכול...ואגב יעל, זה בקטע עקרוני?
לא לא לא!!בטוח???
אף אחד שם לא מצטייר לי עם פאות ארוכות, רק עם שיער ארוך ארוך...
תכתבי לה תמונה ריאלסטית של גבר עם תוי פנים רוסיים (כוזר הייתה באזור הזה), לבושים כמו בימי הביניים וכו'אני פוחדת שתהרגו אותי...
ואגב יעל, זה בקטע עקרוני?
צפה בקובץ המצורף 2027570
וואלה ריספקט...עד שיפתח.....
כן, פעם כן התעסקתי איתה..את יכולה לראות פה באשכול...
זה מה שאני צריכה..תכתבי לה תמונה ריאלסטית של גבר עם תוי פנים רוסיים (כוזר הייתה באזור הזה), לבושים כמו בימי הביניים וכו'
יעל צירפתי לך את הדברים בזיפ
אני פוחדת שתהרגו אותי...
ואגב יעל, זה בקטע עקרוני?
צפה בקובץ המצורף 2027570
תודה!וואלה ריספקט...
מעריכה.
מעניין אותי לשמוע למה רק אנשים פה יכעסו עליי שאני מסיטה את נושא האשכול...
המממ.. האמת שאין לי מושג...וואו, מהמם! אבל רוצה להביא לי את מה שביקשת מהבינה המלאכותית ולתת לי ליצור את זה, כי מעניין אותי לראות איך זה יצא לי? אגב, ממי את מבקשת? מאיזו בינה?
לגבי החכה... @ציף איזה ווינדוס יש לך 10 או 11? כדי לדעת איך להסביר לך..
אז בינתיים אני מחכה בסבךנות לזיפ...אז אם בא לך תגידי את דעותייך במטושטש בתוך תגובה שקשורה פה לנושא..
האם אני מידרדרת מתמונה לתמונה????
אבל תזהו תסיטואציה...
ו @מילה נרדפת בא לך להעלות את זה בזיפ? או לתת לי חכה וללמד אותי לדוג?
צפה בקובץ המצורף 2027576
תודהההזה עבד??... ולמה אני מרגישה במחתרת?
צפירת הרגעה:אני עומדת על התמונה, עוברת למעלה (בסרגל כלים) לשיתוף, ואז דחוס... וזה עם השכל שלי!! לא עם הבינה..
בכל מקרה, אני אשמח לכל התמונות החדשות
רגועה..צפירת הרגעה:
בטעות הספוילר נכנס לי לצ'אט גיפיטי, התכוונתי שאת התמונה לא עשיתי עם צ'אט גיפיטי.
תבדקי אם את מצליחה לראות את התמונות.אז בינתיים אני מחכה בסבךנות לזיפ...
בהתחלה הפסקתי כי הבנתי שהרבה יצאו נגד זה ואומרים שהוא לוקח את הדעות שלו מכל העולם, זאת אורמת שאת מתייעצת איתו והוא לפעמים יביא לך דעות כפרניות, נוצריות ועוד כל מיני שאי אפשר לסנן..
אבל עכשיו? אני עשיתי מבחן בהסטוריה לפי הידע שלי ויצאתי עם סיפוק 100, תודה ששאלתם..., חברה שלי עשתה את המבחן (זה היה במלחמה..) עם הצאט וקיבלה 95, אבל זה לא שלה...
לי יש שאלה בכל נושא, אני שואלת אנשים, לחברות שלי יש שאלה, הן שואלות את הצאט, וזה עוד האלה שעוד לא משתמשות ב בתור חבר...
אבל עכשיו, תקופה לא היה לנו מחשב וזה הכי פשוט לי בעולם לא להשתמש בבינה..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים