- הוסף לסימניות
- #1,881
היי...חכה שמילה נרדפת נתנה לי - נשברה.
למה, מה קרה?
היי...חכה שמילה נרדפת נתנה לי - נשברה.
הקובץ זיפ הקודם ששלחת, ההוא של רניל ויתר ויוז ושאול היה מעולה!!הסתבכתי סופית...
מסתבר שהחכה שמילה נרדפת נתנה לי - נשברה.
אם לפי מה שאני כתבתי אז תלכי לסרדל כלים, שיתוף ודחוס..אבל אני לא זוכרת אבל איך עשיתי את זה!
אוף ליד אמא שלי אני מרגישה האקרית פורצת מחשבים, בשעה האחרונה נחת לי הדימוי בעניין.
על המהירות, טוב?תודה!!
@ציף הוא נראה בדיוק לפי התיאורים אבל קצת גויי אולי..
ואגב, על מה הוואו? היא עוד לא פרצה שום מחשב...
כל הכבוד!!פסדר, פסדר @מילה נרדפת עשית משהו גדול, מסכימה...![]()
אההמ, טוב.על המהירות, טוב?
צודק, @מהללו , צודק...באלי להיות מהללאל לרגע ולהגיב בשלווה: ייתכן שיש צדק בדברייך, אולם מאז ומעולם הייתה צרות עין מידה נקלית ולא ראויה לבנות דת משה. האם לא היה ראוי יותר לדעתך להשתתף בפירגון הדדי?![]()
בעיקרון נכון, אבל בפדהאל קצת פחות..ואגב יש משהו בזה שהוא נראה גוי...
סורי הוא גם די נשמע ככה.
עיזבי, תני לי שם יותר מפוצץ משהו כמו בניאנה, אבל תנו גם רעיונות כדי שאני יוכל לתת לכם את הוואוים שהבטחתי..כל הכבוד!!
אולי יבוא יום ומיה קינן תוציא לאור את הספר החמישי בשם "יעל305" ובוא יסופר על הבנייה האישית שלך כאן, באשכול היצירות על ממלכה במבחן...
יאללה חבר'ה תפציצו ביצירותתתת
איך הגעת לבניאנה?????.עיזבי, תני לי שם יותר מפוצץ משהו כמו בניאנה, אבל תנו גם רעיונות כדי שאני יוכל לתת לכם את הוואוים שהבטחתי..
טוב, אז הוואו היה לכבוד מהללו..איך הגעת לבניאנה?????.
עזבי נראה לי נחסוך מהסופרת לכתוב עלייך ספר שלם ומהקוראים לקרוא עלייך ספר שלם.
ואגב אם כבר הייתי קוראת לו- יעלאל, או תעלאל....
אמאלהה אז לאיפה הבניאנה... אבל עלולים לחשוב שאת משתמשת בבינה מלאכותית חלילה.
קצת לרמוז על מי מדוברובכלל אין שום משמעות לשם יעלאל
משהו שפעם פעם ניסיתי לעשות?מי יכול לתת לי רעיוון לסצנה מענינת?
אהבתי...אמאלהה אז לא
אשיותיה זה בסדר?
קצת לרמוז על מי מדובר
ושבספר יהיה 305 עמודים...
מהניסיון שלך זה מעשי?משהו שפעם פעם ניסיתי לעשות?
שמבקשים מאביי להוריד את הכובע ומתגלה קווצת השיער שלו (באיסתרק..)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים