כניראה שכן אבל לכי תסבירי את זה לבינההדמויות לא אמורות להיות עם כיפה?
וואוווווווווווווומנסה להעלות בזיפ...
מדהים אולי אפשר להפוך את ינון מגל לראש ממשלה אם התמונות האלו....
לא הבנתימדהים אולי אפשר להפוך את ינון מגל לראש ממשלה אם התמונות האלו....
לקחת תמונת קבינט שרואים את ביבי ולשים שם ראש של אנון מגל..........לא הבנתי
היי שמש שוקעת במה יצרת את זה ואיזה סגנון בקשת ? זה סגנון הדהים
הכי מדוייק שהיה פה עד עכשיו נראה לי. וואו!!!צפה בקובץ המצורף 1837650
רעואל כאקאן כוזר וגלילותיה.
בול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!צפה בקובץ המצורף 1837650
אני יוצרת במיקרוסופט וכתבתי:'נער שנראה כבן 15 לבוש בבגדים מימי הביניים שוכב על האדמה ונראה עייף(בהתחלה כתבתי פצוע ומותש אבל הבינה טענה שזה נוגד את הנחייתי ואין לי מושג איך אני משנה אותה) לידו עומד גבר יפה תואר שנראה כבן 20 לבוש כקצין צבא מימי הביניים ומבע פניו כאוב,מופתע, והמום. הסביבה שוממה ונראת אחרי פוגרום .היי שמש שוקעת במה יצרת את זה ואיזה סגנון בקשת ? זה סגנון הדהים
וואיי מטורףףףצפה בקובץ המצורף 1837650
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים