- הוסף לסימניות
- #1,921
תמיד אפשר לפנטז, יקירתי.איך תקבלי תגובות אם אין זיפ??
בדיוק כמו שאני אומרת לאחותי "את נראית מושלם" כשהיא חופרת לי בלי להרים אליה תמבט מהמסך/מהספר.
תמיד אפשר לפנטז, יקירתי.איך תקבלי תגובות אם אין זיפ??
לא צריך לרחם, זה בסדר..אוי...
חכי ה בטח ייפתח עד מחר.
גמני לא..ונראה לך ג'ינג'י???????. לא זוכרת דבר כזה.
עזר, כששלחת..מה עם הזיפ? לא עזר?
אוקי, זה מטורףףף פשוט מושלםםם, רק הרגל צריכה להיות יותר קצרה (מה? אה עשית את הרגל באורך מתאים? וואלה! לא שמתי לב, צודקת בולללללל) ואיזה נס שאני לא אחותךתמיד אפשר לפנטז, יקירתי.
בדיוק כמו שאני אומרת לאחותי "את נראית מושלם" כשהיא חופרת לי בלי להרים אליה תמבט מהמסך/מהספר.
אל תייחסי לעצמך חשיבות גדולה כל כך... "אף אחד"....את רואה, @ציף אף אחד לא יכולך לראות את זה כי אין זיפ.
אוקי, זה מטורףףף פשוט מושלםםם, רק הרגל צריכה להיות יותר קצרה (מה? אה עשית את הרגל באורך מתאים? וואלה! לא שמתי לב, צודקת בולללללל) ואיזה נס שאני לא אחותך
אגב, איזה ספר את קוראת עכשיו? בדיוק מחפשת המלצה...
כרגע רק אני ו @חן לבן פה ושתינו מנוטפרנות...אל תייחסי לעצמך חשיבות גדולה כל כך... "אף אחד"....
איך את מוותרת עלי בכזאת קלות??מחר @מילה נרדפת תבוא ואז אני לא אצטרך אתכם.
לא נורא, טוב לשכוח כאלה דברים..לא אמרתי שאני הולכת לישון?... שכחתי.
מלך הטרולים, קראת? אם לא חבל על כל שנייה בחייך. ממליצה בטירוף, באמת.
הנה נוגה הביאה לך זיפ, תודה גם בשמי אגב.לא קראתי, של מי? וכאילו עד עכשיו גם השניות של חייך היו כאלה לא שוות?
הנה נוגה הביאה לך זיפ, תודה גם בשמי אגב.
השניות שלי שוות, אבל אני דיברתי על השניות שלך .... ובאמת ממליצה לך, ברמות!!!!!
זה ספר טירוף באמת, ואני לא מדברת לרוב ככה על ספרים. חוץ מעל ממלכה במיבחן, כמובן. ועברתי לסיווג גבוה יותר אם שמת לב.. לילה טוב.
שכחת להעלות את התמונה עצמהזה נראה לכם לעניין??? זה רק מהיום!!צפה בקובץ המצורף 2028539
בטוחה?טוב, אז הוואו היה לכבוד מהללו..
נראה לי שלפי קצב ההודעות ביניכן מילאת לבד 305 עמודים כאן בפורום.שבספר יהיה 305 עמודים...
לא, לא את, מהללו האמיתי!בטוחה?
חחחנראה לי שלפי קצב ההודעות ביניכן מילאת לבד 305 עמודים כאן בפורום.
יאללה!!מזמן לא יצרתי תמונות בסגנון הזה אבל הייתי רוצה לראות תמונה הקשורה לסצנה של פאר ושלוואן מטיילים בגינת הארמון.
יצרו כאן?
אני לא מאמינה!!וואו זה כל כך לא יצא הוא, אבל אפשר להבין את הרעיון.... מנחשים?
צפה בקובץ המצורף 2028938
זה כ"לא קוראים לי, אני בא לבד" ברח מאלרון, נכון??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים