ממלכה במבחן...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי מקפיץ את האשכול מלא התוכן שהעלנו בעבר שמסביר בכמה אופנים את השליליות שבדבר,
אבל אסור להקפיץ אשכולות ישנים.
בקצרה: אשכול ישן מכיל תוכן שעלול להיות לא רוונטי, ממשתמשים שלעתים אינם פעילים, ויכול לגורם לבילבול רב.
אנא המנעו מלכתוב הודעות באשכולות שההודעה האחרונה בהן נכתבה לפני יותר מחמשה ששה חודשים.
ניסינו לנעול אוטומטית הודעות כאלה - אך הדבר מורכב מאוד מבחינה טכנית, מסתבר.

• הוסף לסימניות
אני גם לא רואה את התמונה של איסתרק.
ולגבי מהללאל- אני תוהה: הוא בחור ישיבה שנסע לבבל ללמוד תורה- אמור להיות לו מראה קצת יותר ישיבתי... בסגנון של אותה תקופה כמובן וזה לא סותר את העניין שהוא היה לוחם כי כוזר הייתה שילוב מעניין כזה של ממלכהאבל יהודית- ובמיוחד שמהללאל הוא נסיך שחייב לדעת להשתמש בנשק בשביל להגן על עצמו

• הוסף לסימניות
סליחה על עוד הארה: הקפוצ'ון- הוא לא קשור לתקופה ההיא...

• הוסף לסימניות
הציור הזוי! ואם מגדילים את התמונה- רואים עצב בעיניים :cry:

• הוסף לסימניות
אני גם לא רואה את התמונה של איסתרק.
ולגבי מהללאל- אני תוהה: הוא בחור ישיבה שנסע לבבל ללמוד תורה- אמור להיות לו מראה קצת יותר ישיבתי... בסגנון של אותה תקופה כמובן וזה לא סותר את העניין שהוא היה לוחם כי כוזר הייתה שילוב מעניין כזה של ממלכהאבל יהודית- ובמיוחד שמהללאל הוא נסיך שחייב לדעת להשתמש בנשק בשביל להגן על עצמו
את כנראה מתכוונת לנסיך מיכאל, מהללאל הוא הבן של בסטיאן מקאן

• הוסף לסימניות
הייתי מקפיץ את האשכול מלא התוכן שהעלנו בעבר שמסביר בכמה אופנים את השליליות שבדבר,
אבל אסור להקפיץ אשכולות ישנים.
בקצרה: אשכול ישן מכיל תוכן שעלול להיות לא רוונטי, ממשתמשים שלעתים אינם פעילים, ויכול לגורם לבילבול רב.
אנא המנעו מלכתוב הודעות באשכולות שההודעה האחרונה בהן נכתבה לפני יותר מחמשה ששה חודשים.
ניסינו לנעול אוטומטית הודעות כאלה - אך הדבר מורכב מאוד מבחינה טכנית, מסתבר.
למה לא לנעול אוטומטית כל אשכול שישה חודשים (או יותר) אחרי התגובה האחרונה בו?
סתם, מעניין אותי להבין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה