כללי ממעצבים חסידיים

• הוסף לסימניות
איך עושים מסגרת שתהיה בנויה מעיגולים תלת מימדיים,

• הוסף לסימניות
ואם אני לא מעצב בסגנון "חסידי" אהלק, אני לא יכול לומר?

באיזו תוכנה?

בכל מקרה, העיקרון בכולם דומה. צור צורה כאוות נפשך (במקרה שלנו, עם אפקט תלת מימדי) והחל כמברשת על מסלול.

---

אגב "עיצוב חסידי", התהווה בנישה זו סגנון חדשני מיוחד במינו, המערבב בין עשרות סטייל ואופנות במרחקים של דורות, שילובים בין אמניות רוקוקו, רנסנס וויקטורייאניות עם נגיעות גותיות. ומעל הכל טקסט מובלט סטייל פוטושופ שנות ה-90.

זה נראה כמו בורות אמנותית, אך למעשה מדובר בתחכום נועז של הברקה רעיונית בקריצה לרצף הדורות.
או ככה לפחות נחמד לחשוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;428516:

באיזו תוכנה?

בכל מקרה, העיקרון בכולם דומה. צור צורה כאוות נפשך (במקרה שלנו, עם אפקט תלת מימדי) והחל כמברשת על מסלול.

---

אגב "עיצוב חסידי", התהווה בנישה זו סגנון חדשני מיוחד במינו, המערבב בין עשרות סטייל ואופנות במרחקים של דורות, שילובים בין אמנות רוקוקו, רנסנס וויקטורייאניות עם נגיעות גותיות. ומעל הכל טקסט מובלט סטייל פוטושופ שנות ה-90.שראל.

זה נראה כמו בורות אמנותית, אך למעשה מדובר בתחכום נועז של הברקה רעיונית בקריצה לרצף הדורות.
או ככה לפחות נחמד לחשוב.

מסכימה עם כל מילה!!!!!!!!!!!!!!
מי קבע את סגון העיצוב החסידי? הבעש"ט?
כנראה מי שקבע את סגנון המוזיקה החסידית.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adir28;428527:
מסכימה עם כל מילה!!!!!!!!!!!!!!
מי קבע את סגון העיצוב החסידי? הבעש"ט?
כנראה מי שקבע את סגנון המוזיקה החסידית.......

לא על זה דיברתי. מספיק דיונים נפתחו על החסידיות שכביכול שבעיצוב, על הצורך בשמרנות ובהדר וכולי.
ישנם דברים יפים מאוד בתחום זה. לדוגמא וקסברגר, על אף המיאוס הכבד בשמאלצקייט הנוטף מכל עבר, אבל יש כבוד. יש הרמוניה.
אבל סתם סמטוכה של וילונות עם אבנים וסלסולים מכל הסוגים? בשביל מה.

מי שעושה ואוהב וטוב לו, בכיף. שלא יתרגש מדבריי. אבל אני לא אהבתי.

אה, ובנוגע למוזיקה ה'חסידית', הבלוף הכי מצוץ ובלוע -
ישנם ניגונים טהורים (וגם שירים נוגעי לב כנים) שאכן מזוהים ומוגדרים כמוזיקה ונגינה חסידית.
לפופ הדביק הנוטל פסוקי קודש, כותשם ורוצח נשמתם לאפר דק, מהפך במילים ומסרסן, מצרפן לחצוצרה ג'זית עם אורגן צולע, ומזמרר בטון קריוקי משהו את השיר חסר התוכן - אי אפשר לקרוא מוזיקה חסידית.

• הוסף לסימניות
התודה, על המוסיקה.
לגבי סגנון העצוב ה"חסידי" רציתי להזכיר את הפתגם כי:"על טעם וריח, אין מה להתווכח".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;428516:

באיזו תוכנה?

---

אגב "עיצוב חסידי", התהווה בנישה זו סגנון חדשני מיוחד במינו, המערבב בין עשרות סטייל ואופנות במרחקים של דורות, שילובים בין אמניות רוקוקו, רנסנס וויקטורייאניות עם נגיעות גותיות. ומעל הכל טקסט מובלט סטייל פוטושופ שנות ה-90.

או ככה לפחות נחמד לחשוב.
איך אפשר באילו' ,אם בכלל(תלת)

• הוסף לסימניות
כשאתה אומר 3D, השאלה למה אתה מתכוון.
יש באילוס תחת תפריט אפקטס תפריט 3D.
אם תוכל להביא דוגמה ספציפית זה יהיה יותר קל.
בשביל עיוגל תלת מימדי הדרך הפשוטה היא על ידי גרדיאנט פשוט במער מכהה לבהיר. המהדרין יוסיפו עוד ועוד שכבות של תאורה והברקות (שאגב, בפוטושופ הרבה יותר קל, מהיר וריאליסטי), הצללות וglow.

בהצלחה. תוכל להיעזר במדריך לCS4..

• הוסף לסימניות
יוצרים טקסט על צורה ...במקרה הזה נקודות
ועושים הבלטה ומעבר בפוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;429049:
יוצרים טקסט על צורה ...במקרה הזה נקודות
ועושים הבלטה ומעבר בפוטושופ

למה? מה הקשר טקסט על צורה? מברשת.
ולמה בפוטושופ? אפשר באילוסטרייטור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;428665:
כשאתה אומר 3D, השאלה למה אתה מתכוון.
יש באילוס תחת תפריט אפקטס תפריט 3D.
אם תוכל להביא דוגמה ספציפית זה יהיה יותר קל.
בשביל עיוגל תלת מימדי הדרך הפשוטה היא על ידי גרדיאנט פשוט במער מכהה לבהיר. המהדרין יוסיפו עוד ועוד שכבות של תאורה והברקות (שאגב, בפוטושופ הרבה יותר קל, מהיר וריאליסטי), הצללות וglow.

בהצלחה. תוכל להיעזר במדריך לCS4..
אני מנותב, אם תוכלעזור לי ולהעלות את זה לכאן,תודה רבה

• הוסף לסימניות
איך אפשר לעשות באילוסטרייטור מברשת שבנויה מגרדינט???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל גולד;429062:
איך אפשר לעשות באילוסטרייטור מברשת שבנויה מגרדינט???

צודק, טעות שלי. שכחתי.

טוב, אפשר פשוט לשכפל (יש דרכים חכמות, כמובן). או שתעשה בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
תנסה לפרט לי אולי, אני ממש מתקשה בענין
תודה רבה, [וגם בפוטו שופ זה נהיה מברשת בצבע אחד]

• הוסף לסימניות
בפוטושופ
צור נתיב ובחר צורת מברשת עגול, לפי הגודל והמרווחים שמתאים לך, צייר נתיב מברשת על שכבה חדשה ואח"כ תן לשכבה אפקטים של הבלטה.

• הוסף לסימניות
אם רוצים לעשות באילוסטרטור מברשת שבנויה מגרדיאנט צריך קצת להתחכם ולעשות בלנד מאד צפוף משתי צורות כי גרדיאנט (וגם שקיפות) לא מתקבלים למברשות.

• הוסף לסימניות
כן, נכון!
אבל זה מאוד מכביד על התוכנה , לא?
אני עשיתי בעבר חבל באילו', הבאתי מפוטו שופ עם הבלטה והפכתי אותו לוקטורי
והתוכנה ממש בקושי זזה (יש לי מחשב מעולה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה