נכתב ע"י אלי ויסברג;428516:ואם אני לא מעצב בסגנון "חסידי" אהלק, אני לא יכול לומר?
באיזו תוכנה?
בכל מקרה, העיקרון בכולם דומה. צור צורה כאוות נפשך (במקרה שלנו, עם אפקט תלת מימדי) והחל כמברשת על מסלול.
---
אגב "עיצוב חסידי", התהווה בנישה זו סגנון חדשני מיוחד במינו, המערבב בין עשרות סטייל ואופנות במרחקים של דורות, שילובים בין אמנות רוקוקו, רנסנס וויקטורייאניות עם נגיעות גותיות. ומעל הכל טקסט מובלט סטייל פוטושופ שנות ה-90.שראל.
זה נראה כמו בורות אמנותית, אך למעשה מדובר בתחכום נועז של הברקה רעיונית בקריצה לרצף הדורות.
או ככה לפחות נחמד לחשוב.
נכתב ע"י adir28;428527:מסכימה עם כל מילה!!!!!!!!!!!!!!
מי קבע את סגון העיצוב החסידי? הבעש"ט?
כנראה מי שקבע את סגנון המוזיקה החסידית.......
איך אפשר באילו' ,אם בכלל(תלת)נכתב ע"י אלי ויסברג;428516:ואם אני לא מעצב בסגנון "חסידי" אהלק, אני לא יכול לומר?
באיזו תוכנה?
בכל מקרה, העיקרון בכולם דומה. צור צורה כאוות נפשך (במקרה שלנו, עם אפקט תלת מימדי) והחל כמברשת על מסלול.
---
אגב "עיצוב חסידי", התהווה בנישה זו סגנון חדשני מיוחד במינו, המערבב בין עשרות סטייל ואופנות במרחקים של דורות, שילובים בין אמניות רוקוקו, רנסנס וויקטורייאניות עם נגיעות גותיות. ומעל הכל טקסט מובלט סטייל פוטושופ שנות ה-90.
זה נראה כמו בורות אמנותית, אך למעשה מדובר בתחכום נועז של הברקה רעיונית בקריצה לרצף הדורות.
או ככה לפחות נחמד לחשוב.
נכתב ע"י סתם;429049:יוצרים טקסט על צורה ...במקרה הזה נקודות
ועושים הבלטה ומעבר בפוטושופ
אני מנותב, אם תוכלעזור לי ולהעלות את זה לכאן,תודה רבהנכתב ע"י אלי ויסברג;428665:כשאתה אומר 3D, השאלה למה אתה מתכוון.
יש באילוס תחת תפריט אפקטס תפריט 3D.
אם תוכל להביא דוגמה ספציפית זה יהיה יותר קל.
בשביל עיוגל תלת מימדי הדרך הפשוטה היא על ידי גרדיאנט פשוט במער מכהה לבהיר. המהדרין יוסיפו עוד ועוד שכבות של תאורה והברקות (שאגב, בפוטושופ הרבה יותר קל, מהיר וריאליסטי), הצללות וglow.
בהצלחה. תוכל להיעזר במדריך לCS4..
נכתב ע"י ישראל גולד;429062:איך אפשר לעשות באילוסטרייטור מברשת שבנויה מגרדינט???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים