- הוסף לסימניות
כאן אפשר לבדוק
מקור: @דניאל נבון
@השקעות R הון אשמח אם תוכל לעדכן את האקסל, תודה רבה! לדוגמא: קרן מספר 5138094
נערך לאחרונה ב:
הם היחידים ב''סלע המחלוקת'' על הישראליות וכו' שהעלו ד''נ?שם הקרן: אי.בי.אי. מחקה (4D)י S&P 500 (מספר קרן: 5127469)
לפני השינוי: % 0.00
לאחר השינוי: % 0.25
במידה ואני מחזיק בקרן שצפויה להעלות ד.נ.אם יש לכם קרן שנסחרת בבורסה הישראלית (לדוגמה קרן כספית, קרן סל או קרן מחקה) אז זה הזמן לוודא שדמי הניהול שלכם לא עלו בצורה קיצונית
לאהם היחידים ב''סלע המחלוקת'' על הישראליות וכו' שהעלו ד''נ?
התכוונתי לשאול אם זה הקרן היחידה מחקת סנופי שהעלתה, כי בעבר היה סביב זה ויכוח גדול אם זה יכול לקרות...לא
יש רשימה ארוכה של קרנות מחקות שהעלו ד.נ.
המיוחד בקרן הזו שהיא מחקה s&p500 והיא העלתה בפער משמעותי.
אגב
לא יודע מה החוק בזה.במידה ואני מחזיק בקרן שצפויה להעלות ד.נ.
אני אמור לקבל על כך הודעה מהברוקר?
אם זה קורה בהרבה חברות במדדים אחריםהתכוונתי לשאול אם זה הקרן היחידה מחקת סנופי שהעלתה, כי בעבר היה סביב זה ויכוח גדול אם זה יכול לקרות...
אני מסכים איתך בהחלט, אבל תראה כאן שיש שני משתמשים בפורום שחושבים שהעלאות דמי ניהול בקרנות ישראליות זה דבר נדיר.אם זה קורה בכל החברות במדדים אחרים
ואצל אי בי אי גם בסנופי
למה שלא יקרה בעתיד גם בחברות אחרות בסנופי?
ומאוד מעניין איך הם יגיבו על המידע הזה...אני מסכים איתך בהחלט, אבל תראה כאן שיש שני משתמשים בפורום שחושבים שהעלאות דמי ניהול בקרנות ישראליות זה דבר נדיר.
@כהן הדיוט שהחזיק שם את ידיו (אולי זה אותו אחד?).
הם שני אנשים נפרדים.@כהן הדיוט שהחזיק שם את ידיו (אולי זה אותו אחד?).
@כהן הדיוט שהחזיק שם את ידיו (אולי זה אותו אחד?).
אני כבר מסכים שיש שינוים , עדיין הם עדיפות ע''פ האיריות וכמו שהוכיח ידידנו @מקור המיע האמיןהם שני אנשים נפרדים.
אני מאוד מעריך את דעתם.
קרטל בקיצוראחת לשנה עם פתיחת השנה האזרחית מנהלי הקרנות יכולים להעלות את דמי הניהול בקרנות שתחת ניהולם.
בימים האחרונים (ובעיקר היום, קרוב לדקה ה-90) יותר מ170 קרנות הודיעו על העלאת דמי ניהול שתכנס לתוקף ב 1.1.2026 (בעוד יומיים).
אם יש לכם קרן שנסחרת בבורסה הישראלית (לדוגמה קרן כספית, קרן סל או קרן מחקה) אז זה הזמן לוודא שדמי הניהול שלכם לא עלו בצורה קיצונית
כאן אפשר לבדוק
מקור: @דניאל נבון
@השקעות R הון אשמח אם תוכל לעדכן את האקסל, תודה רבה! לדוגמא: קרן מספר 5138094
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //