מנוי בדרופובוקס - נמחק לי החומר!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
יש לי מנוי לדרופובוקס
נראה לי שקוראים לזה Dropbox Pro
שילמתי 99$ בגין מנוי לשנה. עד יוני 2017.

ביום חמישי קיבלתי הודעה שנמחקו לי המון קבצים מתוך הדרופובוקס...

כשאני נכנסת לאתר אני רואה הודעה כזו:
Your Dropbox Pro renewal failed. Update now to keep your subscription

האם זו השיטה של דרופובוקס? שאם פג תוקף האשראי / בוטל הכרטיס
הם מבטלים את המנוי? והרי יש לי עוד 9 חודשים ששילמתי עליהם...

או שזה משהו אחר?

• הוסף לסימניות
לא יודע לגבי השיטה.
מה שבטוח שאת יכולה להיות רגועה לגבי החומר, להם יש יכולת לשחזר אותו.
וברגע שתסתדרי אתם הכל יחזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avim10;2269741:
לא יודע לגבי השיטה.
מה שבטוח שאת יכולה להיות רגועה לגבי החומר, להם יש יכולת לשחזר אותו.
וברגע שתסתדרי אתם הכל יחזור.

יש לי את כל המקור של החומר... כך ששום דבר לא הלך לאיבוד

אבל רציתי לדעת אם זו השיטה...
ומה, אני לא יכולה לרכוש מנוי לשנה ולהנות במשך שנה בלי להתחייב להמשיך עוד?

• הוסף לסימניות
יש להם שירות די טוב.
אם יש לך מנוי לשנה, הם יסדרו את זה מיד.

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי עם שירות הלקוחות שלהם הם חברה די הוגנת, אז באמת כדאי שתפני ותבררי מולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה