שיתוף מנומש קטנטן

• הוסף לסימניות
נמשים.png

• הוסף לסימניות
וואלה לאחרונה כולם פה מצירים גינגים
מאלףףף
תכלס גינגים הכי יפיים ;) ;)

• הוסף לסימניות
מקסים!
אני אוהבת את הצביעה שלך וההצללה
הוא כ"כ עדין הילדון
שנשבר לי המיתוס לגביי הגי'נגי'ם!!

• הוסף לסימניות
מהמם..
איפה למדת?
סתם מעניין את לא חייבת לענות..

• הוסף לסימניות
שווה ללמוד אצל דבורה קוטובסקי כאן בפרוג...
היא מהממת והיחס שלה בשיעור זה משהו!
עשיתם לי פה חשק להעלות גם גינגי אחד שעשיתי מהשיעור שלה...
וכמה זמן ארך לך לצבוע?
טוב זה את באמת לא חייבת לענות...

• הוסף לסימניות
שווה ללמוד אצל דבורה קוטובסקי כאן בפרוג...
את מתכוונת איור דיגיטלי ... אני מאוד רוצה ללמוד בפרוג אבל נראה לי שזה רק מגיל 18
עשיתם לי פה חשק להעלות גם גינגי אחד שעשיתי מהשיעור שלה...
יאלללה תערוכת ג'ינג'ים פליזזז תעלי
וכמה זמן ארך לך לצבוע?
בערך שעתיים יש לי גם סרטון תהליך שכשסיימתי רציתי לראות את הסרטון פתאום אני רואה אורך 22 שניות :mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
את מתכוונת איור דיגיטלי ... אני מאוד רוצה ללמוד בפרוג אבל נראה לי שזה רק מגיל 18

יאלללה תערוכת ג'ינג'ים פליזזז תעלי

בערך שעתיים יש לי גם סרטון תהליך שכשסיימתי רציתי לראות את הסרטון פתאום אני רואה אורך 22 שניות :mad::mad::mad:
באסה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה