- הוסף לסימניות
חחחה הציור הזה של @רחל זרביב היה כזה יפפפפפה שההיתי חייבתוואלה לאחרונה כולם פה מצירים גינגים
מאלףףף
תכלס גינגים הכי יפיים![]()
![]()
תודדדה הדס !!מקסים!
אני אוהבת את הצביעה שלך וההצללה
הוא כ"כ עדין הילדון
שנשבר לי המיתוס לגביי הגי'נגי'ם!!
איך קוראים למברשות הללו??תודדדה הדס !!
ניסתי כמה מברשות חדשות שהורדתי של קליפ סטודיו
צבעי שמןאיך קוראים למברשות הללו??
זה צבעי מיים???
אני לא למדתי עדיין איור דיגיטלי רק מסרטונים והדרכות ברשתמהמם..
איפה למדת?
סתם מעניין את לא חייבת לענות..
את מתכוונת איור דיגיטלי ... אני מאוד רוצה ללמוד בפרוג אבל נראה לי שזה רק מגיל 18שווה ללמוד אצל דבורה קוטובסקי כאן בפרוג...
יאלללה תערוכת ג'ינג'ים פליזזז תעליעשיתם לי פה חשק להעלות גם גינגי אחד שעשיתי מהשיעור שלה...
בערך שעתיים יש לי גם סרטון תהליך שכשסיימתי רציתי לראות את הסרטון פתאום אני רואה אורך 22 שניותוכמה זמן ארך לך לצבוע?
באסה..את מתכוונת איור דיגיטלי ... אני מאוד רוצה ללמוד בפרוג אבל נראה לי שזה רק מגיל 18
יאלללה תערוכת ג'ינג'ים פליזזז תעלי
בערך שעתיים יש לי גם סרטון תהליך שכשסיימתי רציתי לראות את הסרטון פתאום אני רואה אורך 22 שניות![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים