נכתב ע"י טורקיז;676792:פאי פירות:
קונים/מכינים טארטלטים אישיים (בצק פאי פריך)
שמים ג'לי/קרם פטיסייר
מסדרים מפירות העונה בצורה יפה
שופכים מלמעלה שיגלוש גם לצלחת סירופ תות/שוקולד/מייפל
נכתב ע"י אא;676867:אני בדיוק מכינה לשבת בר מצוה שאני עושה, סופלה שוקולד חם עם רוטב שוקולד, וכדור גלידת וניל ליד. אם תרצי את המתכון, אשמח לצרף.
נכתב ע"י עין כחולה;676786:קוקטיל :
קוביות אננס קוביות פמילה
רוטב:
רוטב תותים, 1/4 כוס ליקר, 2 כפות סוכר,
1 סוכר וניל
1/3 כוס מיץ תפוזים
פצפוצים:
1/2 מרגרינה
3/4 כוס סוכר
להמיס בתנור
להוסיף 1/2 2 כוסות פצפוצי אורז
100 גרם אגוזי לוז טחונים
לאפות 1/4 שעה
נכתב ע"י tamar;676928:מתכון קצת מוזר אבל קל ויוצא טעים ומרשים מאד-
שייק תות בננה:
חצי בקבוק משקה תות בננה (ספרינג הכי טוב)
1 קצפת ריץ
1 קופסת לפתן אפרסקים (אני מסננת אבל ניתן להוסיף גם את הנוזלים יוצא מרקם קצת פחות עדין)
מערבלים הכל ביחד בבלנדר או במעבד מזון (כמה דקות ארוכות וטובות)
אני הגשתי בכוסות חד"פ שקופות על רגל כשמעל שכבה יפה של קצפת ולקישוט פרוסה יפה של קיווי. (עם קש שחור יפה)
נכתב ע"י bhj;676950:יש לך אולי תמונה? נשמע טוב...
נכתב ע"י tamar;676985:אין לי תמונה אבל אין הרבה מה לראות מעבר למה שרשמתי-
יוצא שייק סמיך וטוב בגוון כתמתם- ורדרד
נכתב ע"י blueberry;676875:תודה,
אם מכינים את זה בכוסיות, הרוטב הוא בשכבה שניה, ומעל הפירורים?
אם אני זוכרת נכון יוצא מהכמות הנ"ל ליטר ורבע (בקבוק של ליטר וחצי לא ממש מלא)נכתב ע"י bhj;677023:כמה מנות יוצא מהכמות הנ"ל?
את הבסיסים- אני שומרת בקופסא סגורה הרמטית, לא בהקפאה.(כמו עוגיות)נכתב ע"י blueberry;676868:נשמע מעולה,
זה טוב בהקפאה? רק הבסיסים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים