מנסה לאפיין תייש

• הוסף לסימניות
תייש.jpg
במקרה זה טחן סיח פלפל סודני

• הוסף לסימניות
יש לך בניה והבנה אנוטמית מאוד מאוד עמוקה.
אני אוהבת לראות כל פעם מחדש :)

צ'טף בתוצאות
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
מאפיין חשוב של תייש - זה אישונים מלבניים.
וטבעות בקרניים. והקרניים קצת יותר מעוגלות, לא קצרצרות ומזדקרות כמו של צבי.
והאף יוצא מלמעלה ממש, בלי שקע, ובסוף הוא יורד עד הקצה - שכוב - פכוס - בלי סחוס בולט, אלא כלפי מטה.
והייתי עושה את הקרבולת למעלה קטנה ומזדקרת - לא שוכבת.

https://www.google.co.il/search?q=a...zBwYQ_AUoAXoECAAQAw&biw=2048&bih=974&dpr=1.25

לא כולם מוצלחים, אבל יש כמה.

https://www.google.co.il/search?q=h...UG_iwKHSuHDWEQ_AUoAXoECAAQAw&biw=2048&bih=974

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התיישים הם בדרך כלל יותר בקטע של הסקרנות הזאת של להציץ לכל מקום (ולטעום הכללל).
סוג ילדים קטנים כאלה שדוחפים ת'אף שלהם (או במקרה הזה-ת'זקן).
לא?
ככה נראה לי בכל אופן.
חוץ מזה עלי לציין שיכולותיך וכישרונך בציור, איור, מבנה אנטומי, והומור הינה מהגבוהות שהכרתי.
בהצלחות!

• הוסף לסימניות
עוד משהו: הם מצליחים להגיע לטפס ולהגיע למקומות הזויים. יש להם מערכת שיווי משקל מופלאה.

אם פתוח לך אופציות הקליפים בשאטרסטוק, חפש שם עיזים ותיישים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מעלה מחדש את הקישור, למי שמעוניין לאפיין את עצמו.

מאד מעניין אותי מה יצא הסטנדרט המצוי פה.
מה אומרים?
(יש לי ניחוש, האמת, אבל נשמור אותו לסוף).

(נ.ב. בדקתי עם הנהלת האתר, נמחק כי חשבו שזה פרסומת, אבל אחרי שוידאנו שלא אז עכשיו זה מאושר :) )

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה