דרוש מידע מנתחת התנהגות, מה זה?

• הוסף לסימניות
אני צריכה מידע על המקצוע מנתחת התנהגות.
מה זה אומר, מה זה כולל...
כל מידע יתקבל בברכה!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
למי עוד יש מידע?

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לשמוע ממך איפה את רוצה ללמוד ??
מהידע שלי -
המנתחת מגיעה לבית הספר /גן וצופה בכיתה ובהתנהגות התלמידה ומנסה לנתח סיבות להתנהגויות מוזרות.
לאחר מכן יושבים כל הצוות ועושים תכנית עבודה עם הבת.

• הוסף לסימניות
אני מנתחת התנהגות מה מעניין אותך ללמוד או לשמוע לשם טיפול?
בכללי זה מקצוע מדעי המבוסס על צפיות בהתנהגות ובניית תכניות ע"פ ראיונות וצפייה בהתנהגות

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לשמוע ממך איפה את רוצה ללמוד ??
לא יודעת עדיין איפה, אבל אני מתעניינת על זה, בינתיים... אם יישמע לי מתאים, אני אחפש לי מקום שיתאים לי... (יש כבר כמה על הכוונת...;)

אני מנתחת התנהגות מה מעניין אותך ללמוד או לשמוע לשם טיפול?
בכללי זה מקצוע מדעי המבוסס על צפיות בהתנהגות ובניית תכניות ע"פ ראיונות וצפייה בהתנהגות
אני רוצה ללמוד את זה ואשמח לשמוע ממש פירוט, אם זה רק עם ילדים, מה זה כולל, שעות עבודה, מטעם מי? כל מה שאפשר לשמוע....
תודה!

• הוסף לסימניות
זה מתאים לעבודה גם בבתי ספר גם בפרטי תכניות ביתיות, בהוסטלים בפנימיות...
זה עבודה נחמדה ומאתגרת עם יצירתיות רבה, יחסית בתחילת הדרך אצלינו במגזר, ניתן לעבוד דרך משרד החינוך,
בחינוך העצמאי, ברשת בני יוסף שם זה נושא מאוד מפותח נמצאות שם קבוצה גדולה מאוד של מנתחות עם הדרכה צמודה,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני בררתי על זה- אפשר ללמד בסמינר החדש במשך שנתיים ובשנה השנייה יש בוקר אחד בנוסף ללימודים שבו יש עבודה מעשית- משבצים אותך במוסד לימודי יחד עם מנתחת התנהגות יישומית שעובדת בשטח ואת עושה שם סטאז' בהכוונתה.
העבודה בפועל היא לעשות תצפית על ילד/ה בגן או בבית ספר ולזהות את הבעיה שגורמת לה לבעיות התנהגות מסוימות וליצור תכנית עבודה שמותאמת לילדה וליכולות של הצוות החינוכי.
המנתחת התנהגות מכוונת ומדריכה את המורה או הגננת כיצד לפעול עם אותו הילד/ה. אין לה שום אינטרקציה ישירה עם הילד.
אותי מעניין כמה משלמים למנתחת התנהגות, אם השכר טוב ואם יש ביקוש לזה.

• הוסף לסימניות
בנוגע לשכר ראיתי שההמוצע זה 11 (ALL JOBS), אמת?
ראיתי שיש בבית המורה השאלה אם מישהי למדה שם ויודעת מה זה נותן דורש וכו
השכר בשוק הציבורי הוא כשכר המורים לפי הרפורמות - ז״א תלוי וותק היקף משרה וכו׳
הלימודים קשים ביותר (אני סטודנטית שנה שניה)

• הוסף לסימניות
גישה טיפולית שהולכת ונהיית פופולרית במשרד החינוך, שנויה מאד! במחלוקת מבחינת אנשי מקצועות הטיפול
יש טענות לכך שהיא פוגענית ואף גורמת במידה רבה לפגיעות נפשיות ארוכות טווח
רק מניחה פה את הקישור

• הוסף לסימניות
מבחינת מה הקושי? עומס?
קושי, עומס מטלות ועבודות, החומר עצמו קשה ללמידה
כל שיעור שאת מחסירה - סיוט להשלים אבל אם לא השלמת אין לך מה לעשות בשיעור הבא
בקיצור - אחד המסלולים התובעניים (יש אצלנו 6 נשים מתוך קבוצה של 25 שלא ממשיכות שנה ב׳
כל מה שכתבתי זה על שנה א׳ - שה ב׳ הכינו אותנו לעומס כפול.. מי שיכולה לוקחת שבתון לשנה ב׳

• הוסף לסימניות
קושי, עומס מטלות ועבודות, החומר עצמו קשה ללמידה
כל שיעור שאת מחסירה - סיוט להשלים אבל אם לא השלמת אין לך מה לעשות בשיעור הבא
בקיצור - אחד המסלולים התובעניים (יש אצלנו 6 נשים מתוך קבוצה של 25 שלא ממשיכות שנה ב׳
כל מה שכתבתי זה על שנה א׳ - שה ב׳ הכינו אותנו לעומס כפול.. מי שיכולה לוקחת שבתון לשנה ב׳
כמה ימי לימודים בשבוע בשנה א? ובשנה ב?

• הוסף לסימניות
בסמינר החדש?
אם את שם ומוכנה לשתף יותר זה יעזור לי
עד כמה יש ביקוש לזה, העבודה עצמה קשה? מה התגמול? את ממליצה ללמוד את זה שם?
בסמינר החדש
יש ביקוש לרציניות בלבד (המרצות של הקורס מפקחות של התיאות ברוב הארץ מי שלא רצינית לא מבוקשת)
תגמול? ערך שעה לפי דרגה וותק (אופק או עוז)
מבחינת מקצועיות ממלחצה מאוד מבחינת תנאים - קשה
מבירור - בכל המקומות גם בסמינר קיבוצים גם בתלפיות קשה לא פחות!!!
אך ממה שידוע לי - הקבוצות מלאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת