לא יודעת עדיין איפה, אבל אני מתעניינת על זה, בינתיים... אם יישמע לי מתאים, אני אחפש לי מקום שיתאים לי... (יש כבר כמה על הכוונת...הייתי שמחה לשמוע ממך איפה את רוצה ללמוד ??
אני רוצה ללמוד את זה ואשמח לשמוע ממש פירוט, אם זה רק עם ילדים, מה זה כולל, שעות עבודה, מטעם מי? כל מה שאפשר לשמוע....אני מנתחת התנהגות מה מעניין אותך ללמוד או לשמוע לשם טיפול?
בכללי זה מקצוע מדעי המבוסס על צפיות בהתנהגות ובניית תכניות ע"פ ראיונות וצפייה בהתנהגות
השכר בשוק הציבורי הוא כשכר המורים לפי הרפורמות - ז״א תלוי וותק היקף משרה וכו׳בנוגע לשכר ראיתי שההמוצע זה 11 (ALL JOBS), אמת?
ראיתי שיש בבית המורה השאלה אם מישהי למדה שם ויודעת מה זה נותן דורש וכו
מבחינת מה הקושי? עומס?השכר בשוק הציבורי הוא כשכר המורים לפי הרפורמות - ז״א תלוי וותק היקף משרה וכו׳
הלימודים קשים ביותר (אני סטודנטית שנה שניה)
קושי, עומס מטלות ועבודות, החומר עצמו קשה ללמידהמבחינת מה הקושי? עומס?
כמה ימי לימודים בשבוע בשנה א? ובשנה ב?קושי, עומס מטלות ועבודות, החומר עצמו קשה ללמידה
כל שיעור שאת מחסירה - סיוט להשלים אבל אם לא השלמת אין לך מה לעשות בשיעור הבא
בקיצור - אחד המסלולים התובעניים (יש אצלנו 6 נשים מתוך קבוצה של 25 שלא ממשיכות שנה ב׳
כל מה שכתבתי זה על שנה א׳ - שה ב׳ הכינו אותנו לעומס כפול.. מי שיכולה לוקחת שבתון לשנה ב׳
שנה א׳- יום אחד מ5עד10כמה ימי לימודים בשבוע בשנה א? ובשנה ב?
בסמינר החדש?(אני סטודנטית שנה שניה)
בסמינר החדשבסמינר החדש?
אם את שם ומוכנה לשתף יותר זה יעזור לי
עד כמה יש ביקוש לזה, העבודה עצמה קשה? מה התגמול? את ממליצה ללמוד את זה שם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים