- הוסף לסימניות
כן אבל יש את האפשרות לפתוח את זה בג'ימייל.יש להאנגאאוטס כרטיסיה נפרדת Google Hangouts
בשבילי זה מספיק...
כן אבל יש את האפשרות לפתוח את זה בג'ימייל.יש להאנגאאוטס כרטיסיה נפרדת Google Hangouts
בשבילך מספיקכן אבל יש את האפשרות לפתוח את זה בג'ימייל.
בשבילי זה מספיק...
רק אם מעוניינים בשיחת וידיאוצריך שתהיה מצלמה במחשב/מסך
מאוד נח להתכתבות פנים ארגוניתלקבוצות או להתכתבויות סתם?
לקבוצות יש את slack.com
פלטפורמה נוחה מאד לקבוצות. כולל התכתבות אישית בין היוזרים והתכתבות בקבוצה, כמו"כ אופציה של יצירת ערוצים כל אחד בנושא אחר.
יש בעברית?לקבוצות או להתכתבויות סתם?
לקבוצות יש את slack.com
פלטפורמה נוחה מאד לקבוצות. כולל התכתבות אישית בין היוזרים והתכתבות בקבוצה, כמו"כ אופציה של יצירת ערוצים כל אחד בנושא אחר.
אההרק אם מעוניינים בשיחת וידיאו
בהתכתבות רגילה לא צריך
באותו סקייפ יש גם אפשרות התכתבות גם בלי מצלמה, כמו הצ'אט,כך ידוע לי אלא אם כן יש עוד סקייפ שאני לא מכירה.
אני משתמשת בסקייפ ואין לי מצלמה במחשבכך ידוע לי אלא אם כן יש עוד סקייפ שאני לא מכירה.
גם אני לא הבנתי, מה בדיוק יקרה כשהתמיכה תיפסק?הסתבכתי בלהבין מה הולך להחסם, ה hangouts וגם הצ'אט הקטן בחלונית המייל?
כן.גם אני לא הבנתי, מה בדיוק יקרה כשהתמיכה תיפסק?
החלוניות ייעלמו?
הבנתי.באותו סקייפ יש גם אפשרות התכתבות גם בלי מצלמה, כמו הצ'אט,
כמו"כ אפשר לשתף מסכים.
אוי ואבוי לנו.. למה הם מפסיקים את זה בעצם?
אין סיבה ברורה למה, המון משתמשים בזה (ולא רק חרדים).אוי ואבוי לנו.. למה הם מפסיקים את זה בעצם?
תכלס זה דבר מאד מאד ישן.
לפחות שיתנהגו כמו מייקרוסופט.אין סיבה ברורה למה, המון משתמשים בזה (ולא רק חרדים).
אבל זה היה צפוי...
אז ניסינו את סלאק, והוא פשוט מעולה!
עם אופציות לחדרים, התכתבויות אישיות בין ניקים,
מענה על הןדעה מסוימת במקום הנכון בשרשור
אפשרות לאפליקציה על שולחן העבודה במחשב.
לדעתי זה פתרון מעולה שעובר את החסימות השונות, אם תהיה בעיה אחרת עם השרות החדש של גוגל.
לגבי האנגלית - זה מאד קל ופשוט. לא מסובך בכלל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים