- הוסף לסימניות
כוס ביוםאני לא מבינה - כמה פעמים צריך לשתות? כל יום?
ולמה זה עוזר דווקא כשזה מיץ ולא ירקות בצורתם המקורית?
קבלנו מהרבנית ולא שאלנו שאלות.. אין לי מושג.
כוס ביוםאני לא מבינה - כמה פעמים צריך לשתות? כל יום?
ולמה זה עוזר דווקא כשזה מיץ ולא ירקות בצורתם המקורית?
אולי אתם מכירים מישהי שמוכרת את המיץ?
נראה לי הגיוני יותר לנסות אותו תקופה לפני שקונים מסחטה..
סלק חי או מבושל??
אשמח לקבל פרטים אודות המיץ. למה הוא מועיל?
תודה.
ואגב,
אני קניתי מכשיר ב-1400 ש"ח
הוא עם סחיטה קרה, ז"א שהחיתוך הוא לא עם סכין אלא עם ריסוק, כך שהויטמינים נשמרים בקירור יום או יומיים, לעומת סחיטה עם סכין שצריך לשתות את זה מיד לאחר ההכנה אם רוצים להינות מכל הויטמינים.
ואם גם הזולים שדובר עליהם פה הם סחיטה קרה אז אל תשאלו אותי מה ההבדל ביניהם...
יש לHurom מכונה כזאת שעובדת על מעיכה ולא באמצעות סכין.
היתרון כמו שכתבת - ויטמינים שנשמרים כי לא עברו חימום ומגש של אלומיניום.
למעשה צורת המעיכה הזאת יוצרת מיץ לא צלול כי היא ממצה את השימוש בכל מרכיבי הפרי.
היא גם שקטה.
החיסרון הוא שצריך "להתנהג איתה יפה" זאת אומרת, להכניס אליה חתיכות קטנות, לאט לאט.
וגם מיד בסיום לשטוף את כל החלקים שלה יסודי.
זה צריך להיות תפוח גדול ומתוק. הוא משאיר את הטעם של המיץ הזה נסבל.משנה איזה זן של תפוח?
זה מה שיש לי, Hurom .
היא באמת שקטה, וצריך להתנהג איתה יפה.
את זה שהיא עושה מיץ לא צלול אני רואה כמעלה.
הרבה יותר טעים מיץ תפוזים שמכיל את כל רכיבי הפרי, אבל זה ענין של טעם, על טעם וריח אין להתווכח.
ומבחינת בריאות,
נראה לי גם יותר בראי לא צלול כי זה מכיל את כל הרכיבים, ויש ויטמינים שנמצאים רק ברכיבים מסוימים של הפרי (כמו החלק הלבן בתפוז, בסחיטה רגילה הוא הולך אחר כבוד כולו לפח...)
אגב, בענין הצלילות,
היה לי לפני כן מכשיר אחר שעובד כן עם סכין, והמיץ היה הרבה פחות צלול... כך שכנראה יש עוד משפיעים לרמת הצלילות
אשמח גם למידע!מישי התנסתה עם המסחטה של סול?
היא פרקטית לניקיון?
תודה מראש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים